Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SMRT' NA TWITTERU

Poremećeni obožavatelj upao u kuću Tile Tequile

15.04.2009.
u 15:18

Popularna starleta koja se proslavila u MTV-ovoj emisiji "A Shot at Love with Tila Tequila" doživjela je veliku neugodnost u noći s ponedjeljka na utorak. U 2.39 sati na njezinoj se stranici na Twitteru pojavila poruka: "Tila Tequila je mrtva. Upravo sam provalio u njezinu kuću, ubio i nju i njezina psa. Logirao sam se na Twitter da vam to kažem, ona je već bila prijavljena. Tila Tequila je mrtva."

Malo više od sat vremena poslije Tila je opovrgnula tu vijest također na Twitteru: "Ovdje Tila. Duboko žalim zbog onoga ranijeg posta da sam mrtva. Ne znam tko se logirao na moj account i napisao to" i "Ali netko je provalio u moju kuću. Ovo je bila stravična noć. Sad je 4.10 ujutro i nosila sam se sa svim tim".

U trećem postu Tila je napisala: "Previše toga se dogodilo. Uplašena sam, iscrpljena, ali sam OK! Želim se ispričati obožavateljima koji su se brinuli za mene. Useljavam se u drugu kuću vrlo skoro jer neki vrebač opasno ugrožava život u ovom trenutku... Volim vas sve".

Što se točno dogodilo? Nepoznati provalnik porazbijao je stvari u Tilinoj kući i sakrio joj ljubimca.
- Onda sam našla svog psa zaključanog u prtljažniku automobila!!! Plakala sam cijelu noć. Ovo je sje**no. Tužna sam i šokirana i adio... Još se tresem i plačem! Pas u prtljažniku, kuća polupana, sve porazbijano. Noćas spavam kod prijateljice - prepričala je Tila.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?