Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.08.2011. u 12:00

Riječ je o 6089 posjeta u sedam mjeseci ili manje od tisuću mjesečno. Toliko o popularnosti zastupnika na internetu

Marijana Petir, saborska zastupnica HSS-a, uvjerljivo je najpopularnija političarka u aktualnom sazivu Sabora. Proizlazi to iz podataka o posjećenosti zastupničkih internetskih stranica koji otkrivaju da Petir ima tri puta više „klikova“ od saborskog prosjeka. „To mi je potvrda da zastupam ispravne stavove“, pohvalila se Petir za Novi list, ali pravog razloga za veselje i nema. Riječ je o 6089 posjeta u sedam mjeseci ili manje od tisuću mjesečno. Toliko o popularnosti zastupnika na internetu.

Estrada i politika

Severina sigurna da je gledanija od premijerke

Severina Vučković ruga se premijerki Jadranki Kosor jer je tek došla na vlast dok, eto, pjevačica pjeva već 20 godina. “Sigurno me više publike gledalo nego nju”, hvali se Seve. A tome se nema što dodati.

U zadnji čas

Početak razgovora na kraju mandata

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, prekinuo je podulji godišnji odmor da službeno ugosti premijerku Jadranku Kosor u Splitu. Razgovor je vođen iza zatvorenih vrata, a javnost je tek doznala da nisu razgovarali o koaliciji na idućim parlamentarnim izborima. „Ne vjerujem da vjerujete da je to jedina tema o kojoj bismo mogli razgovarati“, pita se premijerka. Nije, ali zašto onda prvi put u tri godine razgovaraju tek sada.

Poslije mene potop

Luku Bebića odjednom politika prestala zanimati

Luka Bebić, predsjednik Sabora, govoreći na maratonu lađa u Metkoviću potvrdio je svoje povlačenje iz aktivne politike uz dodatak da ga “budući događaji u politici ne zanimaju”. Osim što je nagovijestio da neće tražiti uspostavljanje Ureda bivšeg predsjednika Sabora, Bebićeva izjava zazvučala je kao da ga ne zanima što će se događati nakon njegova povlačenja. Reklo bi se u njegovom kraju – “poslije mene potop”. Ali nije baš tako – jer je baš u vrijeme vladavine barba Luke Prvoga, a to je posljednjih pedeset godina, njegov kraj više puta potopljen zbog izlijevanja Neretve. Kratki su mu bili mandati da nešto poduzme.

Komentara 6

SB
sbb
14:02 16.08.2011.

“Sigurno me više drkaća gledalo nego nju”, hvali se Keve. A tome se nema što dodati.

PU
Purgeraj=U=Zgu
14:27 16.08.2011.

Ševka se našla rugati??? hahaha Još će biti i majka malom Srbinu. Jadan klinac ,jednog dana će morati gledati podsmjehe školskih kolega koji će na mobu poštati HOME AMATEUR PORN by yugo Ševe sa oženjenim muškarcem ;) I ta see pretjerano izgranatirana dama našla nekome rugati!!!??

EU
EUfan
23:01 16.08.2011.

Došla Seve u crkvu na ispovijed. \"Oče - griješila sam!\" .....\"Znam - gledao sam!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?