Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA CRVENOM TEPIHU

Ponosni tata Goran Višnjić pozirao uz sina i kćer

goran višnjić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
21.11.2016.
u 19:21

– U proteklih 20 godina vidjeli smo puno Cirque du Soleil showova i uvijek smo bili oduševljeni. Hvala vam na predivnoj večeri – napisao je Goran pored fotografije na Instagramu na kojoj pozira sa sinom i kćeri. Dodao je i kako je najstariji sin Vigo bolestan te kako je ostao doma s mamom Evom

Šibenski glumac Goran Višnjić ima pune ruke posla u Hollywoodu, no to ne znači kako zapostavlja obitelj. Goran je prošlog vikenda u Los Angelesu sina Tina i kćer Sofiju Vivien odveo na premijeru spektakla "Toruk – The First Flight", showa u produkciji Cirque du Soleil.
– U proteklih 20 godina vidjeli smo puno Cirque du Soleil showova i uvijek smo bili oduševljeni. Hvala vam na predivnoj večeri – napisao je Goran pored fotografije na Instagramu na kojoj  pozira sa sinom i kćeri. Dodao je i kako je najstariji sin Vigo bolestan te kako je ostao doma s mamom Evom. Inače, najstarijeg sina, osmogodišnjeg Tina i kćer Sofiju Vivien Višnjići su posvojili, dok je Viga rodila surogat-majka.

Dva filma i hit-serija

Višnjić ove jeseni glumi u NBC-ovoj hit seriji "Timeless", gdje igra Garciju Flynna, negativca koji ukrade vremenski stroj, kako bi mijenjajući povijest vratio svoju obitelj. Osim toga, snimio je i dva filma koji će premijeru imati iduće godine. U filmu "The Tribes Of Palos Verdes" igra uz Jennifer Garner i Mila Gibsona, koji pomalo nasljeđuje oca Mela, dok mu je u filmu "You Were Never Here" partner Sam Shepard. Iduće godine bi sa snimanjem trebala početi i ekranizacija života generala Ante Gotovine. Film i seriju režirat će Antun Vrdoljak, a naslovnu ulogu igra upravo Višnjić.

>>Pogledajte kakav su par Goran Višnjić i Halle Barry

Komentara 5

MI
miholjčan
09:55 22.11.2016.

Jel tu bilo i ono dijete koje nije htio priznati da je njegovo?

DU
Deleted user
12:10 22.11.2016.

Bilo bi lijepo da ponekad pozira uz vlastitu kćer,a ne samo posvojene i rođene od surogat majke.Lijepo je da je posvojio djecu ali ružno je da zapostavlja svoje rođeno,nije dovoljno uplatiti novac,ali sve kad tad dođe na svoje.

DE
denihr
14:28 22.11.2016.

Ne smije on mrdnuti od žene , znači , više nije Ivana sad je Eva , promijenila žena ime

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije