Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.01.2010. u 19:02

Neki mediji susret Kosor s Pahorom su opisali kao ljubavni rendez-vous

Jadranka Kosor praktično je odblokirala dva poglavlja pregovora s EU, ali su neki mediji njezin susret s Pahorom opisali kao ljubavni rendez-vous. Zašto nisu tako opisivali i rad bivšeg premijera?

Bandić misli 
da je drugi čovjek

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik obišao je u srijedu pola Hrvatske da posjeti poplavljenu Liku, Metković i Imotski. Za Slobodnu Dalmaciju izjavio je da ‘njegova kampanja traje 365 dana’ i pokazao da će se na račun Zagrepčana ponašati kao gradonačelnik svih naselja u kojima je dobio glasove na predsjedničkim izborima. Novinarima je čak objasnio da je on ‘drugi čovjek u zemlji’. Hoće li mu netko napokon prišapnuti da drugo mjesto na predsjedničkim izborima ne znači da je on ‘drugi čovjek u zemlji’?

Direktor pokajnik

Josip Protega, prvookrivljeni u aferi Bankomat, s ciljem dobivanja statusa svjedoka pokajnika posredno je s istražiteljima pristao na suradnju. Drugim riječima, Protega, bivši predsjednik Uprave HPB-a cinkao je neke visokopozicionirane političke dužnosnike, po čijim je nalozima navodno ulazio u sumnjive poslove. To ga još uvijek ne opravdava što je sam sebi dijelio milijunske iznose na ime plaća i nagradnih bonusa.

Produžena zaštita

Ivo Sanader, bivši hrvatski premijer imat će pravo na tjelesnu zaštitu još šest mjeseci, odnosno i nakon isteka zakonom predviđenog roka, jer je Ministarstvo unutarnjih poslova procijenilo da je postao toliko nepopularan, da bi ga građani mogli napasti na javnim mjestima. Visoki policijski dužnosnik nije objasnio kako su izmjerili Sanaderovu nepopularnost, ali ako se bivši premijer doista osjeća nesigurno među svojim narodom, neka si sam plati zaštitare, tim više što je iz imovinske kartice jasno da je ponešto uštedio. Ovako će trošak zaštite pasti na državni proračun, odnosno iste te, navodno agresivne građane.

Ključne riječi

Komentara 10

BI
bigboii
15:11 15.01.2010.

Bolje da su u dobrim odnosima nego da se stalno prepucavaju i vrijeđaju preko medija kao što je bio slučaj dok je Sanader bio premijer

Avatar Azriel
Azriel
19:55 14.01.2010.

pa ona se i ponaša u razgovoru sa ljudima ko..... točkice zamjenite rječima po vlastitom izboru... Poziv na kavu jedne dame se ne odbija.. Baš naprotiv, sa ovakvom damom se neide na kavu....

VI
Vito
09:19 15.01.2010.

Zato i imamo ozakonjenu politiku. Političari ne žele ozakoniti prostituciju kako bi ju sami mogli provoditi. Kao i kod Janice (neka mi oprosti), prvo su se tajno sastajali pa kad su ih uhvatili sastanke vode javno. A sve to plaćamoamo mi, obični građani. Nije niti čudo što se naša premijerka srdila na snimatelja koji je javno na majci opisao što nam rade političari. Odrekao se seksa, jer ga političari stalno je**, javno i jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?