Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.08.2010. u 12:00

Trebalo bi prestati objavljivati vijesti iz Njemačke! Suviše su frustrirajuće.

Trebalo bi prestati objavljivati vijesti iz Njemačke!Suviše su frustrirajuće. Prvo onaj Götz Werner, vlasnik DM-a, donira svoj vlasnički udio dobrotvornoj fondaciji. I tu vijest Nijemci objave samo da nas Hrvate bace u očaj, znajući da našim tajkunima tako nešto niti ne pada na pamet. A onda nas stvarno ubiju u pojam. Tjednik Der Spiegel objavio rezultate ankete: Tko je vama moralni autoritet? Prva tri mjesta osvojili su bivši predsjednik, bivši premijer i Angela Merkel. Možete li zamisliti poredak: Polančec, Sanader i, recimo, Kerum?

Darinko, sorry! Jadranka je još uvijek premijerka
“S jučerašnjim danom Jadranka Kosor više ne vodi Vladu”, tako je jučer rebalans proračuna komentirao Darinko Kosor. Krivo. Jadranka je još uvijek premijerka. Svom prezimenjaku u inat.

 Je li Duh Sveti zainteresiran za gažu u Hrvatskoj?
“Kada čovjek gleda našu ekonomsku politiku, ima dojam da čekamo da se oporavak dogodi po Duhu Svetomu”, kaže nesuđeni predsjednik Vlade Ljubo Jurčić. Ljubo, nazovi Kaptol neka pitaju Duha Svetoga je li zainteresiran za gažu u Hrvatskoj. Jer, kako čujemo, najmanje jedan član premijerkina savjetničkog tima razmišlja o odlasku. A ispražnjeno mjesto u timu treba popuniti. Idealna prilika za Duha Svetoga!

Josip Radeljak: Reketira me homoseksualni lobi
Inženjer Josip Radeljak uputio je otvoreno pismo u kojem se žali da je žrtva reketara! “Reketiran sam najprostačkije od homoseksualnog lobija Nove TV na čelu sa Sinišom Svilanom”, kaže Radeljak. Tvrdi da ga neki novinari ucjenjuju i traže desetke tisuća eura samo da ga puste na miru. Kaže da se obratio pravosuđu, koje je zatajilo, “valjda u strahu da i njih ne počnu svakodnevno komadati isti medijski nasilnici”. Obratio se i Ustavnom sudu i HHO-u. Bez uspjeha. “Ako naša policija možda od straha ili zbog sluganstva ne reagira na moje prijave, obratit ću se direktno sudovima Europe, kojoj pripadam, a koji se zasigurno ne plaše medijskih terorista iz Hrvatske!”, poručuje Radeljak, i tvrdi da je u medijskoj blokadi. Bilo bi smiješno da nije žalosno. Čovjek koji medijima dijeli fotke svoje malodobne kćeri u kupaćem kostimu tvrdi da je u medijskoj blokadi!

Ključne riječi

Komentara 11

MM
Mladen Miletić
17:14 26.08.2010.

cvrcak2010 je napisao/la: Nasi politicari sigurno misle da je oba blesava...jer se nije obogatila... Oni to nemisle samo oni to znaju !

OB
-obrisani-
14:26 29.08.2010.

Neobična i interesantna kolumna. Zaboravili ste još jedan bitan detalj. Njemački predsjednik je odstupio zbog jedne nes(p)retne rečenice. Mesić je majmunirao 10 godina svojim glupostima pa još uvijek maltretira narod.

OB
-obrisani-
13:03 26.08.2010.

Nasi politicari sigurno misle da je oba blesava...jer se nije obogatila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?