Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.08.2012. u 12:00

Ostojić je kao prvi ministar koji je nakon 20 godina došao na ovu svjetski atraktivnu destinaciju ustanovio da policija radi u neprikladnim prostorijama jer se čak 36 policajaca tiska u maloj prizemnici.

Ministar Ostojić na Zrću

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, posjetio je Zrće. Ostojić je kao prvi ministar koji je nakon 20 godina došao na ovu svjetski atraktivnu destinaciju ustanovio da policija radi u neprikladnim prostorijama jer se čak 36 policajaca tiska u maloj prizemnici. “Stoga će policija iduće godine makar osigurati kontejnere po uzoru na one u Afganistanu u kojima borave vojnici mirovnih misija”, izjavio je nakon obilaska Zrća Ostojić. Vojnici iz Afganistana rado bi komfor mijenjali za prizemnicu na Zrću.

Rasprodaja se nastavlja

Željko Kerum ostao i bez svog bijelog Maybacha

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, pritisnut dugovima, prodao je Maybach koji je 2003. platio oko pet milijuna kuna, a kupac je “kralj otpada” Petar Pripuz, šef CIOS-a. Rasprodaja se nastavlja.

Ljudi smo, dogovorit ćemo se

Kako pokolebati nepokolebljivog Tulija Demetliku

Tulio Demetlika, labinski gradonačelnik, ponovio je da se “ne slaže s ugljenom kao energentom za Plomin C”, ali je pomirljivo dodao da prihvaća trenutak u kojem je Hrvatska i potrebu za novim investicijama pa će “naći zajednički jezik za realizaciju projekta”. U prijevodu na hrvatski jezik, pitanje je samo koliko će HEP godišnje plaćati ekološku rentu. Na stolu je 16 milijuna kuna, ali možda Tulio iskamči i koji milijunčić više.

Blažena statistika

Potpredsjednik Vlade najavio “primarni suficit”

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU, ustvrdio je da ćemo 2013. završiti u “primarnom suficitu”. U stvarnosti, priznaje Grčić, imat ćemo 10 milijardi proračunskog deficita, ali eto, pronašao je i on neki statistički suficit za samohvalu. Dok su nam susjedi u “velikoj krizi” (Slovenija), “nemaju novaca za plaće” (Srbija), “odavno u problemima” (Mađarska), a o Italiji “da ne govorimo”, Grčićeva je Hrvatska stabilna s primarnim suficitom, ma što to značilo. “Dobro se držimo i to nije fraza”, likuje Grčić dok našim susjedima crkavaju krave. A dokad će naša kravica izdržati, ne zna se.

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:08 16.08.2012.

Zadužiti jednu ovcu po ministru i put pod noge, na zelene proplanke Like i Korduna. Ekološko ekstenzivno stočarstvo je na cijeni!

OS
osica
13:36 16.08.2012.

ma niste valjda zaboravili - " mi smi izuzetni po svemu i u svemu - na riječima." Na djelima malo kiksamo- ali dok drugi "dišu ko ribe na suhom" mi smo eto na putu prema 2013.g. i "primarnom suficitu "itu " . Nije vam jasno što je to - ma koga briga- vrijedi svakog truda vidjeti to čudo, za godinu i pol . Zato strpljivo - gladni, žedni , bosi ........- idemo prema " Primatu" Živjeli vi meni.

OB
-obrisani-
13:38 16.08.2012.

“Dobro se držimo i to nije fraza”, likuje Grčić dok našim susjedima crkavaju krave. A dokad će naša kravica izdržati, ne zna se. . Kaj če nam krave kad imamo ofce,koze i perad po EU standardima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?