Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.05.2011. u 12:00

Možda bi Tončiju bilo i pametnije i jeftinije da je već davno prije na neku drugu adresu poslao kuvertu s novčanicama. Nepotrganima.

Tončija Majića, predsjednika Dalmatinskog komiteta za ljudska prava, DORH je poslao na psihijatrijsko vještačenje kako bi se utvrdilo drogira li se! Bajić ga je tamo poslao nakon što je od Majića na dar dobio potrganu hrvatsku zastavu. Tonči je ogorčen jer parnica u kojoj traži odštetu za ozljede u prometnoj nesreći traje već 30 godina. Potrganu zastavu mjesecima šalje i predsjedniku Josipoviću. Možda bi Tončiju bilo i pametnije i jeftinije da je već davno prije na neku drugu adresu poslao kuvertu s novčanicama. Nepotrganima.

Nepravomoćnu kaznu gulit će kao suvozač u BMW-u

Radimir Čačić kaže da će se iz politike povući samo ako ga osude bezuvjetno. U slučaju uvjetne zatvorske kazne, Čačić će morati biti oprezan i kaznu guliti kao suvozač u ministarskom BMW-u.

Finalisti, pripazite što ćete pjevušiti shrvanom Tonyju


Tony Cetinski proživljava teške trenutke dok istražitelji traže i plijene obiteljsku imovinu. Njegovoj majci Vinki istražitelji su zaplijenili mercedes, a kompanjonima još nekoliko skupocjenih jurilica. Sve to sigurno teško pogađa Tonyja, predsjednika žirija showa Hrvatska traži zvijezdu. Stoga finalistima savjetujemo da budu oprezni pri odabiru pjesama. Bila bi luda hrabrost pred Tonyjem pjevušiti “Mercedes Benz” Janis Joplin ili domaće hitove poput “Sude mi”, “Nije u šoldima sve”...

Novi slogan: Mala zemlja s velikim farmama svinja

Emil Ćurko, gradonačelnik Nina, izmjenom prostornih planova pomrsio je račune iseljeniku Borislavu Čvrljeviću, koji je na svom zemljištu između Nina i crkve svetog Nikole planirao sagraditi kuću. Vijest da je njegova parcela izbačena iz građevinske zone Čvrljevića je dočekala u Wisconsinu. Ogorčeni iseljenik odlučio se osvetiti Ćurku pa će, kaže, iz inata sagraditi farmu svinja. Tome će se posebno razveseliti ministar turizma, ali i HTZ. Naime, crkva svetog Nikole, u kojoj se, prema narodnoj predaji, krunilo sedam hrvatskih kraljeva, krasi nekoliko plakata kojom turistička zajednica i Ministarstvo mame strane turiste. Nakon izgradnje farme, slogan “Mala zemlja za veliki odmor” mogao bi biti modificiran u “Mala zemlja s velikim farmama svinja”. Slogan “Mediteran kakav je nekoć bio” može ostati nepromijenjen.

Komentara 3

RO
rosa100
23:15 19.05.2011.

Kuvertu treba napuniti, a i treba znati u čije je prave ruke predati! A ovdje se očevidno radi o čovjeku koji se susreo sa čašću, sa poštenjem, čovjeku koji je štitio interese slabijih a da mu na pamet nisu padalee kuverte. Zato je nažalost u nemilosti pravosuđa.

MM
Mladen Miletić
23:49 19.05.2011.

Možda bi Tončiju bilo i pametnije i jeftinije da je već davno prije na neku drugu adresu poslao kuvertu s novčanicama. Nepotrganima. Da sam to znao-znali prije 13 godina nebi svi skupa izgubili proces i stanove .. ... Nisam dobroo poznavao karakter i podmuklost zakona RH. - tj ZAKON narodnjačkih novina !

KA
KapetanNemo
20:38 20.05.2011.

A kako bi bilo s ovim sloganom: Mala zemlja = veliki svinjac!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?