Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Patrick Swayze odustaje od liječenja i želi umrijeti dostojanstveno

29.01.2009.
u 11:12

Kad su mu liječnici rekli da "ne mogu puno učiniti", Patrick Swayze odlučio je sve prepustiti sudbini i umrijeti dostojanstveno. Glumac koji već neko vrijeme vodi bitku s rakom odustao je od liječenja.

Donedavno je Swayze izjavljivao da će se boriti do kraja i da neće odustajati, iako su mediji često objavljivali da je pokleknuo pred bolesti. No, nedavno mu se stanje pogoršalo kad je završio u bolnici zbog upale pluća.

56-godišnjem Swayzeju rak gušterače dijagnosticiran je prije godinu dana, a nakon što dijagnosticiraju ovu bolest, stručnjaci pacijentima daju najviše šest mjeseci života.

Swayzejevo stanje trenutačno je vrlo loše i sve je slabiji. Jedan je njegov prijatelj rekao da sve što sad mogu učiniti jest olakšati mu vrijeme koje mu je preostalo.
- Patrick je kauboj i odlučan je umrijeti s čizmama na nogama i ne žaliti ni zbog čega.

Inače, usprkos bolesti Swayze je nedavno prihvatio ulogu agenta FBI-a u čikaškoj televizijskoj seriji "The Beast", odbijajući uzimati tablete protiv bolova da mu ne bi smetale za obavljanje posla. Serija je ovaj tjedan prikazana na televiziji. (NaM)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?