Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra ide dalje

Ljubitelji housea u Split stigli i iz daleke Kine i Brazila

16.07.2016., Split - Drugi dan Ultra Europe festivala zbog promjena poceo je ranijim rasporedom programa. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
17.07.2016.
u 10:10

Orkanska bura poremetila je raspored Ultre, no partijaneri iz cijelog svijeta okupirali su poljudski stadion te uživali u elektroničkoj glazbi

Nakon otkazivanja zbog nevremena u petak Ultra ide dalje. U subotu je u 13 sati počeo je program s jakom postavom: Fedde Le Grand, Above & Beyond te Armin van Buuren, koji je bio presretan što je na kraju ipak nastupio.

– Vaša je obala poput Ibize, samo još ljepša – rekao nam je jedan od najboljih svjetskih DJ-a koji je u Hrvatskoj bio već nekoliko puta i na odmoru i nastupajući.

– Ultra treba ostati ovdje jer je doista sjajno nastupati pred tako predanim fanovima. Sreća je da ih imam u toliko zemalja. I hrvatske žene su prekrasne, mogu to slobodno reći iako sam oženjen. Volim i vašu hranu, ćevapčići i šljivovica su mi doista dragi – rekao je nizozemski DJ.

Na Ultri je sjajna postava

Iz Ashdoda su stigle četiri prekrasne Izraelke: Noy, Tal, Lior i Olpaz.

– Kad vidimo naše omiljene izvođače, a čujemo da će danas svirati Armin van Buuren, ostajemo još do četvrtka jer želimo vidjeti i slapove Krke, ali i Brač, čujemo da je prekrasno. I Split je divan, sviđa nam se, govore djevojke ogrnute u izraelsku zastavu. To je uobičajena stvar, ali na Ultri politike nema i one ne uzbuđuju nikoga osim u pozitivnom smislu. Zapazili smo u rastućoj gomili prekrasnu djevojku ogrnutu barjakom brazilskih boja. Amanda i njezin prijatelj Portugalac Goncalo žive u Švicarskoj, ali ona je iz Manausa u Brazilu, a on iz Porta.

– Iako nema našeg omiljenog DJ-a Axela Ingrossa, došli smo vidjeti druge jer na Ultri je zaista sjajna postava. Super će biti kada počnu svirati Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, Afrojack – govori Goncalo koji se čudi kako je netko točno pogodio kako se piše njegovo ime.

– Uzeli smo ovdje stan na pet minuta od stadiona pa jučer, kada je festival ipak otkazan, čekali smo do 11 i otišli smo tamo. Ali s novim prijateljima koje smo ovdje upoznali, toliko je sjajnih ljudi – kažu Goncalo i Amanda.

Nakon Splita – pravac Ibiza

Nekoliko metara dalje vijori se zastava Narodne Republike Kine.

– Ima nas čak deset, čekamo da se ostali pojave. Stigli smo iz Pekinga i Šangaja, letjeli smo do Splita preko Moskve 15 sati, a nakon Ultre krećemo za Ibizu. Bit ćemo ovdje šest dana, posebno želimo vidjeti Armina van Buurena – govori nam kinesko društvo čija imena uz najbolju namjeru nismo uspjeli upamtiti. Bio je to samo uvod u ono što nas je očekivalo u nastavku nezaboravnog provoda sa 65 tisuća ljudi. 

>> Rekla je 'da': Pala je prva prosidba na Ultra festivalu u Splitu

Komentara 2

TO
tovaravot
12:15 17.07.2016.

To su sve "woooo" brazilci iz "skola engleskog/spanjolskog" po europi i na part-time poslovima po zapadnoeuropakim zemljama

Avatar dmitarX
dmitarX
12:33 17.07.2016.

Prije će biti trance-a, negoli house-a, ako ćemo baš pravo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije