Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.11.2009. u 17:01

Pankretić je čestitao Agrokoru na viziji i potom, ničim izazvan, veselo pozvao sve okupljene na otvorenju da Ivici Todoriću upute “gromoglasan pljesak za viziju i sve što je učinio za Agrokor i Konzum”.

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja Božidar Pankretić nije u petak imao važnijeg posla od dolaska na otvaranja nove Konzumove trgovine u Vrbovcu. Ushićen bogatim asortimanom, Pankretić je čestitao Agrokoru na viziji i potom, ničim izazvan, veselo pozvao sve okupljene na otvorenju da Ivici Todoriću upute “gromoglasan pljesak za viziju i sve što je učinio za Agrokor i Konzum”. Zanimljivo je da Todorića na otvorenju uopće nije bilo pa nije mogao uživati u neumjesnu dodvoravanju potpredsjednika Vlade. Nadajmo se da je razmišljao o tome kako svojim dobavljačima vratiti više od sedam milijardi kuna, koliko im duguje. To bi sigurno zaslužilo pljesak.

Umjesto u Guinnessovu knjigu, ravno u pritvor
Braća Slaven i Jozo Žužul zamalo su sa svojim poduzećem Skladgradnja ušli u Guinnessovu knjigu rekorda. Njihovo poduzeće, osnovano 2003. godine, u samo pet godina ostvarilo je čistu zaradu od 210 milijuna kuna, odnosno povećali su dobit za nevjerojatnih 6578 posto! Na žalost, umjesto gospodarskog čuda, sumnja se na kriminalno čudo, pa je Slaven Žužul priveden zbog sumnji u malverzacije s HAC-om, a Jozo ionako već godinama izbjegava suđenje za zloporabe izvlačeći se na probleme s leđima i visokim tlakom.

Četiri stana i kuća 
za direktora HAC-a

Jurica Prskalo, bivši direktor HAC-a, prema Jutarnjem, vlasnik je dvaju stanova u Splitu, još dvaju u Zagrebu te kuće u Metkoviću. Sve to sa 17 tisuća kuna plaće. Bravo, majstore!

Koliko vrijede svi riječki studenti zajedno?

Gordan Đurović, profesor Odjela za politehniku Filozofskog fakulteta u Rijeci postao je nova zvijezda YouTubea zahvaljujući studentima koji su ga u predavaonici snimali mobitelom. “Ovo je laboratorij, izlazite napolje jer ovdje ima opreme koja vrijedi više nego svi vi zajedno!”, galamio je Đurović grubo podcjenjujući studente koji su sudjelovali u blokadi. Studenti su snimku objavili pod naslovom “Znanje nije roba, a studenti?”

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:48 28.11.2009.

Koji je šteker taj Pankretić. Ovakvo uvlačenje u guzicu nisam vidio još iz vremena kad sam bio u vojski kad su se dežurni štekeri uvlačili naredniku da ih pusti za Božić doma. ........................................ Brača Žužul su ništa prema Todoriću. Onu. On je u 4 godine stekao imovinu u vrijednosti od ondašnjih 800 miliona mraka iliti današnjih 400 miliona Eura. .......................................... E sad, kad je Jurica fasovao tolike nekretnine zamislite si kaj je fasovao onaj koji ga je postavio na to mjesto?

DO
doktorica
14:22 29.11.2009.

Todorić bi isto propao da nema sprege vlasti i tog poduzetnika,kad bi morao vratiti novac koji duguje i kredite bankama ništa ga nebi spasilo.Svatko bi mogao imati \"vizije\" da mu banke daju ogromne kredite a vlast ga štiti-.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?