Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osvojite ulaznice za predavanje Brune Šimleše

Osvojite ulaznice za predavanje Brune Šimleše
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
28.04.2015.
u 11:15

Naručite ''Umjetnost života'' na Mondu uz besplatnu dostavu, a prvih 10 kupaca ekskluzivno osvaja i ulaznice za autorovo predavanje u Zagrebu.

Bruno Šimleša, autor koji je osvojio publiku svakom svojom knjigom, izdao je novi roman – ''Umjetnost života'', a prvih 10 kupaca ove knjige, Mondo i Naklada Ljevak eksluzivno nagrađuju besplatnim ulaznicama za njegovo predavanje 16. lipnja u Cinestar Branimir Centru.

Akcijska cijena i besplatna dostava

''Umjetnost života'' progovara o ljubavi, obitelji, Bogu, svetosti života, ali i o ključnim životnim idejama, a na Mondovoj stranici možete besplatno pročitati prvo poglavlje. Iskoristite posebnu priliku te ovu odličnu knjigu naručite za 99 kn, a dostava na vašu adresu je besplatna.

Četiri predavanja – četiri zanimljive teme

Bruno Šimleša u Zagrebu održava četiri predavanja, a 16. lipnja održava se zadnje predavanje u ovom ciklusu. Ovoga je puta tematika povezana sa životom i savjetima kako svoj život promatrati kao umjetničko djelo.

Posjetite Mondo i naručite odličan novitet Brune Šimleše, a prvih 10 kupaca uživat će i u njegovom predavanju 16. lipnja u 19h.

 

>>Knjiga koja otkriva šokantnu istinu o uništavanju Hrvatske

Želite prijaviti greške?