Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.03.2012. u 12:00

Suočen s padom policijskih prijava naložio je načelnicima da povećaju produktivnost, odnosno broj prijava i to prvenstveno za organizirani kriminal, drogu i maloljetnički kriminal

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, okupio je na kolegiju načelnike policijskih uprava i zatražio veću efikasnost. Suočen s padom policijskih prijava naložio je načelnicima da povećaju produktivnost, odnosno broj prijava i to prvenstveno za organizirani kriminal, drogu i maloljetnički kriminal. Nije nam poznato za koliko postotaka policajci trebaju prebaciti normu po zamisli udarnika Ostojića, ali bi za zdravlje nacije od broja prijava bilo važnije da imamo veći broj pravomoćnih presuda.

Forsiranje nule

Nova Čačićeva matematika – i ništa je nešto

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, izjavio je Reutersu “da je važno zadržati rast oko nule”. A još je važnije danima uvjeravati javnost da je Čačićevo “forsiranje nule” uopće neki rast.

Žestoke pripreme

Milinović skupljao glasove ružeći do šest ujutro

Darko Milinović, zamjenik predsjednice HDZ-a, ima posve različitu taktiku pridobivanja stranačkih glasova od Jadranke Kosor. Dok aktualna šefica HDZ-a “ne sudjeluje u kampanji” jer mora ići kao zastupnica na posao u Sabor i tamo govoriti “što joj padne na pamet”, kako se sama izrazila, njezin zamjenik govori što mu padne na pamet u svim novinama koje to žele objaviti. Tako smo iz intervjua za 24express doznali da je ginekolog iz Gospića “na povratku iz izlaska oko dva ujutro” na semaforu sreo ekipu mladića koji su ga nagovorili da zajedno odu u klub Sokol. “Popustio sam, otišao i zaružili smo do šest ujutro”, pohvalio se ozbiljni kandidat za novog predsjednika HDZ-a. Razumijemo zašto uči engleski, ali malo teže shvaćamo zašto s nepoznatim mladićima ruži do šest ujutro.

Komentara 39

MM
mira mira
12:41 17.03.2012.

Milinović ne samo da je cijepljen protiv gripe..on je izgleda cijepljen i protiv sama! Uz sve što je radio, sad nam još ima obraza kandidirati se za predsjednika stranke? Pa on jedino može s Renaton Dvopek snimiti dvd sa vježbama..aa ne voditi straku ajme meni!

GO
gogica70
12:45 17.03.2012.

Svoj stav o Darku Milinoviću mogu sažeto formulirati ovako: On je osoba koja ne zadovoljava niti minimalni kriterij da bi vodila ulični kiosk, a kamoli bio predsjednik HDZ-a ili ne daj Bože budući premijer.

BA
baza
12:37 17.03.2012.

Darka Milinovića terete afere poput Medikola iz 2007. godine i afere cjepivo iz 2009. godine. I uzimanje novca od Sanadera iz crnih fondova. Da li su HDZ-ovci ludi kad se takav uopće može kandidirati za predsjednika stranke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?