Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se dogodila tragedija

Valjan: Kaciga je Simoncelliju pala jer je zapela za nogar

'Honda MotoGP rider Marco Simoncelli of Italy is seen on the ground during a crash involving Yamaha\'s Colin Edwards of the U.S (in black) and Ducati\'s Valentino Rossi of Italy (R) at the Malaysian M
'REUTERS TV'
26.10.2011.
u 09:36

Tijelo tragično poginulog MotoGP vozača Marca Simoncellija (24) u nesreći na VN Malezije dovezeno je u Italiju, a u zrakoplovu su bili Simoncellijev otac Paolo i vozač Valentino Rossi, koji je i sudjelovao u fatalnom sudaru

– Na snimkama nesreće može se vidjeti da je remen na kacigi u trenutku pada otkinut, kada je zahvatio nogar na motociklu. Danas su motori zatvoreni, jedino su te nogice vani, to je još jedini opasan dio. Kaciga je ionako vrhunske kvalitete, sastavljena od kevlara i karbona. Na tome se nikada ne štedi, a vozači ih ionako dobivaju besplatno – objašnjava nam Loris Valjan (34), najtrofejniji hrvatski motociklist.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije