Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akademija Drgutin Šurbek

Stolnoteniske legende oduševile mlade nade: Ovakvi kampovi trebaju biti češće

Stolni tenis, akademija Dragutin Šurbek
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/20
05.01.2017.
u 15:50

Ono što je važno, nije se samo treniralo, već su mladi imali i edukaciju od starijih igrača, bivših i sadašnjih reprezentativaca.

U organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Zagrebačkog stolnoteniskog saveza u Akademiji Dragutin Šurbek okupilo se nekoliko mladih i talentiranih stolnotenisača i stolnotenisačica iz Zagreba i šire okolice.

Točnije, pozvane su kadetkinje koje su vodeće na rang listi. Kamp je napravljen u dva dijela, a ono što je važno, nije se samo treniralo, već su mladi imali i edukaciju od starijih igrača, bivših i sadašnjih reprezentativaca. 

Tako su ovih dana treninge vodili treneri: Dragutin Šurbek junior, Darko Arapović te Tamara Boroš i Sandra Paović.

- Drago mi je što se okupila ova grupa curica i nekoliko dečkiju, osobno se rado  pojavim na takvim okupljanjima i pomognem koliko mogu. Odlična incijativa od Darka te se nadam da će se se to češće održavati. Kada sam doma nije mi se teško odazvati, nije problem svoje slobodno vrijeme uložiti u hrvatski stolni tenis i ove mlade - istaknula je legendarna Tamara Boroš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije