Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno će biti medalja

Ivičin sin na skijama! Pogledajte prve skijaške korake nasljednika Kostelićevih

Ivica Kostelić
Foto: Facebook/Ivica Kostelić
1/8
30.11.2016.
u 13:26

'Prvi skijaški koraci...moglo bi se reci da jabuka ne pada daleko od stabla', napisao je ponosni otac na društvenoj mreži

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić pohvalio se na Facebooku snimkom na kojoj je njegov dvogodišnji Ivan napravio prve skijaške korake na Sljemenu. 

'Prvi skijaški koraci...moglo bi se reci da jabuka ne pada daleko od stabla', napisao je ponosni otac na društvenoj mreži.

Ivan se spustio na skijama, a dočekao ga je otac Ivica. Ne trebamo brinuti, Hrvati će ponovno osvajati medalje na skijaškim stazama...

>>Elin Kostelić: U Hrvatskoj nije običaj da muškarac uzme krpu i briše pod

Komentara 2

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
13:38 30.11.2016.

Naša domoljubna Hrvatska ne treba nikakve nasljednike Kostelićevih jer Janica ostaje lijepa kao uvijek u Vladi RH a Ivica dalje skija i radi zavoje u Svijetskom kupu kao pravi hrvat.

Avatar Germanicus I
Germanicus I
18:04 30.11.2016.

Dragi Bogek kao si nepravedan i nisi nama Slovencima podario jednog Ivicu Kostelić!One naše šeprtlje ni za 100 godina neće osvojiti veliki Globus a o Janici nećemo ni sanjati jer ona je za nas Slovence druga Galaktika!Kaj se more zatoo mi imamo našeg Cerara....lep je...a tek pametan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije