Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT SELIGMAN:

Nisam nesretan jer sam dao sve od sebe, ali nisam ni zadovoljan

'sport,06.11.2009.osijek,hrvatska,gimnasticki svjetski kup u osijeku,robert seligman Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
31.10.2015.
u 20:38

'Ovo neugodno iskustvo će nam pomoći da napredujemo i idemo dalje uzdignute glave.'

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman, koji je na Svjetskom prvenstvu u Glasgowu na konju s hvataljkama zauzeo osmo mjesto, izjavio je nakon finala da nije zadovoljan nastupom, ali da nije niti nesretan, jer je dao sve od sebe.

- Naravno da nisam zadovoljan nastupom u finalu jer sam pogriješio i završio na osmom mjestu. Da nije bilo te greške bio bih na postolju. No, nisam niti nesretan, jer sam dao sve o sebe, ali danas me nije išlo. Takav je život, idemo dalje i nema predaje - kazao je Seligman, koji je na sredini svoje izvedbe napravio veliku pogrešku, te je morao sići sa sprave što ga je skupo koštalo.

Seligmanu je ovo bio peti nastup u finalima svjetskih prvenstava,  a najbolji plasman ostalo mu je peto mjesto iz Nanninga prošle godine. Nažalost, ostao je i bez plasmana na Olimpijske igre u Riju, jer je za to trebao osvojiti medalju.

- Razočaranje postoji, ali si ne možemo zamjeriti ništa, jer smo Robert i ja dali za ovo natjecanje više negoli ikad do sada. Dosta je bilo hladno u dvorani, a također između zadnjeg zagrijavanja i nastupa čekao je 40 minuta. Robert teško podnosi kad nema mogućnost zagrijati se uoči nastupa. U samoj izvedbi nije dobro osjećao jednu hvataljku koja je najkritičniji dio u njegovoj vježbi i došlo je do greške. I ovo neugodno iskustvo će nam pomoći da napredujemo i idemo dalje uzdignute glave - rekao je Vladimir Mađarević, trener Roberta Seligmana.

>> Seligman ostao bez medalje i plasmana na OI

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije