Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu na Olimpijske igre

Pogledajte tko je sve došao na koktel braće Sinković uoči Rija

Koktel - Martin i Valent Sinković
Foto: Igor Šoban
1/19
20.07.2016.
u 13:00

Očekivanja su velika jednako kao i naši ciljevi - izjavili su Martin i Valent Sinković

U galeriji Velvet braća Sinković i trener Nikola Bralić zajedno sa svojim menadžerskim timom Priredba Studio priredili su koktel. Uz sportski tim, partnere i sponzore Braće Sinković, koktelu su prisustvovali i Milan Bandić, Zlatko Mateša, Ivica Lovrić, sportski prijatelji Filip Hrgović i Marijo Možnik, televizijska lica Daniela Trbović i Frano Ridjan.

- Očekivanja su velika jednako kao i naši ciljevi. Idemo pozitivni i fizički spremni u Rio i sigurno je kako ćemo dati sve od sebe. Puno nam znači podrška naših prijatelja, partnera i grada koji su večerašnjim dolaskom još jednom potvrdili prijateljstvo. Svjesni smo činjenice da nam zlato nitko neće pokloniti, očekuju nas teške utrke, ali znamo koliko smo radili za to i nećemo se predati! Vjerujemo u sebe i vjerujemo da ćemo u najboljem svjetlu predstaviti Hrvatsku i opravdati povjerenje svih naših navijača i građana Republike Hrvatske - izjavili su Martin i Valent Sinković.

Krajnji cilj ovog sportskog putovanja bit će upravo utrka koju će Martin i Valent voziti 11. kolovoza 2016. u 15:40 sati na Igrama u Riju u borbi za Prvo hrvatsko olimpijsko zlato u veslanju.

>>Dominacija se nastavlja: Braća Sinković osvojili zlato!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije