Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIMNASTIKA

Možnik: Konkurencija sve moćnija, vježbe vrijede medalja na EP-u

\'27.04.2012., Osijek - Dvorana Gradski vrt, Svjetski kup u gimnastici, prvi dan kvalifikacija. Marijo Moznik.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL\'
Marko Mrkonjic/PIXSELL
30.04.2012.
u 12:34

Možnik je bio peti na prvom nastupu nakon pada u Cottbusu, a Tina Erceg bila je peta na parteru. Na gredi je ušla u finale i pala

Hrvatski gimnastičari završili su Svjetski kup u gimnastici u Osijeku bez ijednog odličja. Lanjski su nastup zaključili sa zlatom, srebrom i dvije bronce. Mario Možnik na prvom je nastupu poslije pada u Cottbusu, gdje je nakon pucanja preče na treningu ozlijedio noge, osvojio peto mjesto.

– Nije ono što sam planirao, nastavio sam vježbu zbog publike jer sam shvatio da najbolje više ne mogu stići – kazao je Možnik.

Nezgoda zbog koje je propustio tri svjetska kupa mu je, priznao je najbolji hrvatski prečaš, još u glavi.

– Izbacilo me iz takta što sam već pri prvom elementu čuo čudan zvuk, sličan onome koji se čuo u Cottbusu, i to me u sekundi omelo – kazao je Možnik.

– Bio bih među najboljima da sam odradio vježbu iz kvalifikacija, ali u Osijeku je svake godine sve žešća konkurencija, ovo su strašne vježbe, vježbe kojima se osvajaju medalje na europskim prvenstvima i ulazi u finale na svjetskim prvenstvima – kazao je Možnik.

Tina Erceg bila je peta na parteru, na gredi je ušla u finale i pala.

– Zadovoljna sam što sam ušla među osam na gredi, no žao mi je partera. Požurila sam, prestupila i izgubila nekoliko desetinki kod sudaca – kazala je Erceg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije