Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIJ

Medveščak: Nije točno da napuštamo KHL

Medveščak
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
18.07.2014.
u 16:56

"Potvrđujemo kako će unatoč netočnim napisima u finskim medijima KHL Medveščak Zagreb nastupiti u KHL prvenstvu u sezoni 2014./15.", poručuju iz Medveščaka.

Medveščak je demantirao napise u finskim i ruskim medijima koji tvrde da će zagrebački klub zbog financijskih problema istupiti iz KHL-a.

"Potvrđujemo kako će unatoč netočnim napisima u finskim medijima KHL Medveščak Zagreb nastupiti u KHL prvenstvu u sezoni 2014./15. U ovome trenutku većina naših djelatnika završila je godišnje odmore i aktivno radi na pripremama za novu KHL sezonu. Naša momčad će se kroz nekoliko dana početi okupljati u Hrvatskoj i sva naša radna energija usmjerena je k tomu da u rujnu Zagreb opet zatrese ledena KHL groznica. Medveščak se raduje da će gotovi svi sponzori koji su bili uz klub u prvoj, biti zajedno s nama i u našoj drugoj sezoni KHL prvenstva. Popis naših sponzora je transparentan i bit će objavljen s početkom sezone na službenim klupskim stranicama.
 
Nadalje, KHL Medveščak Zagreb i dalje je, unatoč napisima nekih ruskih medija, službeno jedan od klubova koji su dobili pozivnicu za nastup na prestižnom Spengler kupu u Davosu ove zime na što smo osobito ponosni. Nastup kluba je definiran poslovnim ugovorom između kluba i organizatora Spengler kupa, a poseban radni tim priprema nastup momčadi na Kupu u prosincu. U vrijeme održavanja Spengler kupa, prema rasporedu koji je objavio KHL, Medveščak ne igra niti jednu utakmicu KHL prvenstva kao ni drugi KHL klubovi koji nastupaju na prvenstvu, a koji će nastupiti na Spengler kupu.

Informacije o rasporedu i ostale detalje vezano uz sam Spengler kup prvi će objaviti organizatori Kupa, a zatim i Medveščak kao klub sudionik. Izrazito smo ponosni na činjenicu da su organizatori turnira uručili pozivnicu Medveščaku te se radujemo našem sudjelovanju i čast nam je da predstavljamo Zagreb, Hrvatsku kao i KHL na ovom prestižnom i velikom turniru. Prvu domaću utakmicu KHL prvenstva Medveščak igra 14. rujna 2014. u zagrebačkom Domu sportova, dok na Spengler kupu u švicarskom Davosu Medveščak nastupa od 26. do 31. prosinca ove godine.
 
Zahvaljujemo na podršci svim našim navijačima, sponzorima i partnerima, radujemo se skorom susretu u novoj ledenoj sezoni", stoji u priopćenju Medveščaka.

>> Medveščak dobio novog trenera: Amerikanac Chuck Weber stiže u Ledenu

Ključne riječi

Komentara 4

MA
mamarti
18:56 18.07.2014.

neka napuste samo se lova baca na glupe sportove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije