Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESLANJE

Martin Sinković slavio u samcu na 31. Croatia Openu

Martin Sinković
Igor Kralj/PIXSELL
12.04.2014.
u 23:28

Martin Sinković, član zlatnog svjetskog četverca na pariće, pobjednik je utrke samaca na 31. Croatia Openu koji je okupio 1200 veslača svih uzrasta iz 14 zemalja.

Martin Sinković, član zlatnog svjetskog četverca na pariće, pobjednik je utrke samaca na 31. Croatia Openu koji je okupio 1200 veslača svih uzrasta iz 14 zemalja. Martin je pobijedio ispred svog timskog kolege Damira Martina, inače pobjednika iste utrke prethodne četiri godine.

- Da bi pobijedio na Croatia Openu važno je zvati se Martin - našalio se Damir Martin i dodao:

- Bio sam sedam tjedana izvan treninga zbog problema s leđima pa sam puknuo zadnjih 600 metara.

Dok je Martin Sinković preuzimao vodstvo za njega je žestoko s obale navijao brat mu Valent, također član zlatnog četverca koji nije nastupio zbog stres frakture rebra. Nakon utrke, Valentin se ispričavao Damiru Martinu.

- Oprosti mi, nisam navijao protiv tebe, nego za brata.

- Tako i treba - odgovorio mu je Damir Martin koji će u nedjelju zajedno s pobjednikom Martinom Sinkovićem nastupiti u utrci dvojaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije