Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA

Lisa Stublić-Nemec pozitivna na doping, ostaje bez nastupa na Olimpijskim igrama?

Lisa Stublić
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell
1/5
02.11.2015.
u 11:58

U zbunjujućem dokumentu piše da je jedan nalaz negativan, a jedan pozitivan. Na što - ne zna se. Još je čudnije to što joj je berlinski maraton bio posljednja utrka sezone i što je u trenutku testiranja bila na odmoru.

Lisa Stublić-Nemec (31) prije mjesec dana na berlinskom je maratonu istrčala 2:27,57 i ispunila normu za Olimpijske igre. No, desetak dana kasnije, kad je sezona već završila, joj je na vrata stana u Zagrebu pokucala Hrvatska antidopinška agencija.

U zbunjujućem dokumentu piše da je jedan nalaz negativan, a jedan pozitivan. Na što - ne zna se. Još je čudnije to što joj je berlinski maraton bio posljednja utrka sezone i što je u trenutku testiranja bila na odmoru. Ako su nalazi iz Berlina bili negativni, zaista bi bilo nevjerojatno da je nekoliko dana poslije uzela nedopuštena sredstva u funkciji stimulansa za - odmaranje.

- Ne smijem govoriti za medije dok ne dam službenu izjavu - rekla je naša atletičarka za 24sata.

Dokaže li joj se krivnja, Lisa bi mogla dobiti drastičnu kaznu, možda čak i od četiri godine suspenzije.

>> Opširnije o ovoj temi pročitajte na 24sata

>> Lisa Stublić postavila novi hrvatski rekord u Linzu

Komentara 1

LE
Locus Enigmus
10:21 03.11.2015.

Zbunjujuci dokument je zbunio novinare koji su sada zbunjeni. Negativno/pozitivno... Odvrnem pipu gle - curi voda. Pomaknem ruccku: toplo/hladno... Jucce burek sa mesom a danas pita od jabuka. Kako je to moguce? Bila je negativna, a sad je pozitivna. Novinari su zbunjeni. Ne zna se na ssto je pozitivna, ali znaju da nece u Rio... Tko zapossljava ovakve zbunjole za novinare? Gdje ih nalazite? U Udruzi zbunjenih??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije