Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lenzerheide

Cornelia Hütter slavila u superveleslalomu

Cornelia Hütter
Foto: Youtube Screenshot
12.03.2016.
u 13:34

Drugo mjesto osvojila je Švicarka Fabienne Suter (+0,10), treća je bila Austrijanka Tamara Tippler (+0,35), a vodeća u ukupnom poretku Svjetskog kupa Švicarka Lara Gut bila je peta.

Austrijska skijašica Cornelia Hütter ostvarila je prvu pobjedu u karijeri u Svjetskom kupu nakon što je bila najbolja u predzadnjem superveleslalomu sezone u švicarskom Lenzerheideu.

Drugo mjesto osvojila je Švicarka Fabienne Suter (+0,10), treća je bila Austrijanka Tamara Tippler (+0,35), a vodeća u ukupnom poretku Svjetskog kupa Švicarka Lara Gut bila je peta.

Lara Gut (24) sada ima 1302 boda i na najboljem je putu da po prvi puta u karijeri bude ukupna pobjednica Svjetskog kupa, budući da je drugoplasirana Amerikanka Lindsey Vonn zbog ozljede već okončala sezonu. Jedino ju može ugroziti Nijemica Viktoria Rebensburg, koja zaostaje 295 bodova.

>>Marcel Hirscher: Nedostajat će mi Ante Kostelić i način na koji je postavljao staze

 

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:53 14.03.2016.

Uz dužno poštovanje do ovih odličnih skijaša skijaški stručnjaci se bave sa pitanjem vrača li se ona jedinstvena i jedina iz premier lige svjetskog skijanja Tina Maze koja jedina može preko 2000 u sezoni.

Avatar germanikus
germanikus
10:50 14.03.2016.

EUJanez..hihihihihihihMaze i skijanje!Tužna istina za vas slovence je ta..dok je skijala Janica maze po sezoni nije pešla 300 bodova!Hihihihihihihih...to znači ..TREĆA liga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije