Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA S GRČKOM

Izbornik Ivica Tucak novu sezonu otvara s diplomom

'31.10.2012., Zagreb - Bazen na Mladosti, Hrvatska - Crna Gora, utakmica prvog kola Fina Svjetske lige. Ivica Tucak. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
10.12.2013.
u 08:00

- Grčka je okupila iznimno jaku reprezentaciju, najbolje se to vidjelo na SP-u u Barceloni kad je deklasirala Crnu Goru, a pobijedila je i Španjolsku - rekao je Tucak.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija novu sezonu otvara večerašnjim dvobojem Svjetske lige s Grčkom. Utakmica na plivalištu Mladosti uza Savu počinje u 20 sati (SPTV).

- Grčka je okupila iznimno jaku reprezentaciju, najbolje se to vidjelo na SP-u u Barceloni kad je deklasirala Crnu Goru, a pobijedila je i Španjolsku. Bit će teško, ali igramo pred svojim navijačima i nadamo se pobjedi - kazao je izbornik Ivica Tucak, koji je jučer imao poseban razlog za zadovoljstvo.

Položio je završni ispit i tako dogotovio stručni studij vaterpola pri Kineziološkom fakultetu (mentor Zlatko Šimenc).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije