Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matea Matošević

Hrvatska olimpijka vodi video dnevnik svog puta do Rio de Janeira

Matea Matošević
Foto: VL
1/2
11.03.2016.
u 13:30

Posebne kadrove Matea će snimiti u Rio de Janeiru gdje će prikazati ostvarenje svojeg sna - nastup na Olimpijskim igrama.

Hrvatska olimpijka i maratonka Matea Matošević predstavlja vlastiti video blog o trčanju i putu do Olimpijskih igara u Rio de Janeiru posvećen svim fanovima te ljubiteljima trčanja i sporta.

Vlog će biti prikazan na njezinom YouTube kanalu kroz seriju raznovrsnih video filmića koji će obrađivati različite teme -  od prikaza treninga jedne olimpijke, prehrane i kondicijskih priprema do odjeće i obuće prikladne za trčanje maratona. Posebne kadrove Matea će snimiti u Rio de Janeiru gdje će prikazati ostvarenje svojeg sna - nastup na Olimpijskim igrama.

Adidas već dugi niz godina aktivno podržava sportaše od amaterske do profesionalne razine, a u razvoj amaterske trkačke zajednice u Hrvatskoj ulaže od njezinih samih osnutaka. Veliki potencijal Mateje Matošević adidas je prepoznao među prvima te je njezin ponosni sponzor, a koliko je Matea izuzetna atletičarka govori i njezin prvi maraton koji je istrčala u Zagrebu prošle godine i odmah ispunila olimpijsku normu.

Adidas će Matošević pratiti i podržavati na putu do Rija kroz njezin vlog, ali i uz vrhunsku kvalitetnu opremu, poput novih PureBoostX tenisica koje su dizajnirane isključivo za žene.

>> Matea Matošević osvojila sedmi naslov ove sezone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije