Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet na pijesku

Hrvatska i četvrti put zaredom uzela zlato na EP-u, u finalu pali Španjolci

rukomet na pijesku
05.07.2015.
u 23:30

Ono što su Francuzi u dvoranskom rukometu, to je Hrvatska na pijesku – neprikosnoveni vladari Europe.

Hrvatski rukometaši na pijesku i četvrti put zaredom, od 2009. godine osvojili su zlato na Europskom prvenstvu. Ono što su Francuzi u dvoranskom rukometu, to je Hrvatska na pijesku – neprikosnoveni vladari Europe.

Triput zaredom smo u finalu pobjeđivali Ruse, a ovoga puta smo u Lloret de Maru bili bolji od Španjolske. Prvi set smo izgubili (15:17), drugi dobili (32:23), a zlato smo osvojili tek nakon raspucavanja (9:8) u kojem su junaci bili vratar Igor Totić (dvije obrane), te Ivan Dumenčić koji je uspješno realizirao dva posljednja shot-outa.

Prvo mjesto donijelo nam je i izravan plasman na SP sljedeće godine u Budimpešti.

U finalu su igrali i zlato osvojili: Đikić (19 osvojenih bodova), Dumenčić (13), Valentaković (6), Vojnović (6), Jurić-Grgić (4), Semren (4); Ceković (2), Jurić (2), te vratari Totić i Heningman.

>>Seniori u finalu EP-a, seniorkama devetom mjesto

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:47 06.07.2015.

Super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije