Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez zlatnog kipića

10 sjajnih glumaca koji nikada nisu osvojili nagradu Oscar

glumci
Foto: Pixsell
20.02.2015.
u 15:51

Osim Leonarda DiCaprija iza kojeg su brojni blockbusteri, ni Julianne Moore nikada nije osvojila nagradu Oscar. No, ove godine zlatni kipić napokon bi mogao pripasti baš njoj

Prošle godine svi su doslovno molili Akademiju filmskih umjetnosti i znanosti koja dodjeljuje prestižnu nagradu Oscar da zlatni kipić uruči Leonardu DiCapriju koji je lani bio nominiran za najboljeg glumca.I to ne zato što je baš lani trebao pobijediti, već zbog njegove zavidne glumačke karijere i odličnih filmova koje je snimio.

No, tu je nagradu ipak odnio Matthew McConaughey za sjajnu ulogu u filmu Dallas Buyers Club.

No, osim Leonarda iza kojeg su deseci odličnih filmova, još je poznatih glumaca koji nikada nisu osvojili zlatni kipić. Na listi se tako našla i Julianne Moore koja je i ove godine nominirana za najbolju glumicu, glumac Johnny Depp, Tom Cruise, Amy Adams...

Komentara 4

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:21 20.02.2015.

šteta da ga Johnny još nije dobio

Avatar mg940
mg940
16:34 20.02.2015.

Može ga dobiti i opdt bude isto

LI
liskovaca
16:36 20.02.2015.

krive su vjerosipovjesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije