Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
decentno

Ma kakve haljine... One su na glamuroznoj večeri dodjele Oscara oduševile – make-upom!

Kolaž make up
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/9
23.02.2015.
u 14:23

Malo "hrabrosti" ipak su pokazale neke ljepotice koje su svoje usne istaknule žarko crvenim ružem, ultimativnim hitom ove sezone

Tko je što odjenuo, tko se spotaknuo, a tko je bio potpuni modni promašaj?

I dok su neke zvijezde bile dovoljno hrabre i odjenule neke ekstravagantnije modele haljina kojima su plijenile pozornost, kada je riječ o make-upu, priča je malo drukčija.

Tu su se slavne dame pokazale "klasičarkama". Većina se nije isticala upečatljivijim make-upom, već decentnim bojama koje su isticale njihovu prirodnu ljepotu.

Malo "hrabrosti" ipak su pokazale neke ljepotice koje su svoje usne istaknule žarkocrvenim ružem, ultimativnim hitom ove sezone.

Neke su nas osvojim izgledom ostavile bez daha, a donosimo vam pregled 8 nama najljepših "oskarovskih make-upova" ove godine.

Miranda Kerr u svakom izdanju je puna seksepila, a na dodjeli zlatnih kipića zablistala je s jednostavnom frizurom i naglašenim usnama.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Foto: Reuters

Margot Robbie

Foto: Reuters (Ilustracija)

Ostale fotografije pogledajte u galeriji.

>>Njihove haljine više su otkrivale nego skrivale. Gotovo gole plijenile su pozornost

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije