Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi dama

Evo kako je Scarlett reagirala kad joj se s leđa prikrao Travolta

scarlett johanson
Foto: Pixsell
1/3
23.02.2015.
u 10:05

Dok je lijepa glumica pozirala fotografima, iza leđa joj se prikrao John te je poljubio

Osim lošom haljinom, Scarlett Johansson privukla je pažnju na crvenom tepihu i simpatičnim nesporazumom s Johnom Travoltom.

Dok je lijepa glumica pozirala fotografima, iza leđa joj se prikrao John te je poljubio. Budući da nije odmah mogla prepoznati čovjeka koji je ljubi, Scarlett se skamenila.

Ubrzo je shvatila da je riječ o Travolti pa se nasmijala i srdačno ga pozdravila.

>>'Anything Can Happen': Scarlett Johansson potpuno podbacila na crvenom tepihu

>>Najbolji film je 'Birdman'. Oscare osvojili Eddie Redmayne i Julianne Moore

Komentara 5

Avatar nijeminišta
nijeminišta
10:41 23.02.2015.

čitam ovaj "članak" i mislim si je li ova "novinarka" završila faks... i ako je, je li za vrijeme studija zamišljala da će pisati ovakve "članke"?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:57 23.02.2015.

Evo, opet kritike na racun garderobe cija cijena daleko premasuje godisnje zarade dezurnih kriticara, a koju su odabrali profesionalci cija tjedna takoder prelazi godisnje "znalaca". samo jos fali ona poznavateljica koja je pitjedan-dva ovu frizuru nazvala irokezom....

BA
Balaban
11:14 23.02.2015.

Zna stari lisac što radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije