Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na američkoj turneji

Ovako se Nina zabavlja s Oliverom, Tedijem i Ljiljanom Nikolovskom

nina
Foto: Instagram
1/5
13.05.2014.
u 19:27

Da se na turneji odlično provode, svjedoče fotografije koje na društvenim mrežama objavljuje Nina Badrić

Starog morskog vuka Olivera Dragojevića kamo god dođe dočekaju ovacijama, a ništa drukčije nije ni na njegovoj kanadsko-američkoj turneji na kojoj ga prate kolege i prijatelji Tedi Spalato, Ljiljana Nikolovska i Nina Badrić.

Koncertna druženja počela su u Vancouveru, a sinoć su nastavljena u San Joseu. A da se na koncertima i između njih, osim publike, odlično provode i izvođači, svjedoče i fotografije koje na društvenim mrežama objavljuje Nina Badrić. Svako malo osvane pokoji selfie pjevačice i Olivera, a objavila je i fotografiju na kojoj pozira s Ljiljanom Nikolovskom na ulicama San Francisca.

>>'Našim ljudima u dijaspori donosim dah domovine. To je jako emotivno druženje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije