Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA Zbog nemirnog duha vatreni Štimac završio na ulici?

Odlučujući gol u braku s Igorom zabila Suzana

30.03.2009.
u 19:02

Bivšem vatrenom nogometašu Igoru Štimcu supruga Suzana navodno je zabila odlučujući gol. Naime, kako doznajemo od izvora iz krugova bliskih paru, Suzana je supruga – zbog preljuba – izbacila iz stana. Kako se šuška po Splitu, priča je počela u “dvorištu” jednoga splitskog pekara.

Prema toj priči, sumnjajući da mu je draga nevjerna, prevareni je pekar slijedio svoju djevojku i spazio je kako ulazi u automobil Igora Štimca! Nakon što je otkrio tko se skriva iza njegove ljubavne nesreće, svoju je sestru, suprugu jednog nogometaša, zamolio neka to priopći Suzani Štimac. A ona je, kažu priče, osamnaestogodišnji brak prekinula Igorovom deložacijom.

Kako prenosi portal Index, priča o raspadu obitelji Štimac počela je prije nekoliko mjeseci. Iako ju je zajedničkom proslavom Nove godine nogometaš pokušao demantirati, nekoliko mjeseci kasnije tračevi su se ponovno pojavili. Igor Štimac tada je viđen kako iz stana iznosi stvari. Navodno je sa sobom poveo i sina Luku, a kćeri Miju i Deu ostavio je supruzi na brigu.

Zbog prometne nesreće u kojoj je Štimac nedavno stradao afera se bila stišala. Supruga ga je tada navodno ponovno primila u stan. Ne bi li se sve zataškalo, oglasila se i Suzanina sestra Zvjezdana Žunić. Rekla je da su sve to gluposti te da Suzana Igora nikad nije izbacila iz stana niti bi to ikad učinila. Složila se da je najnormalnije da danas 90 posto muškaraca ima ljubavnicu, ali da su u braku važnije neke druge stvari.

Prije nekoliko dana Suzana je Štimca ponovno “deportirala”. Šuška se da je to, kao i prvi put, bilo zbog iste – pekarove djevojke. Tu vijest Igor Štimac prokomentirao je na sebi svojstven način:

– Nemojte me zamarati tim glupostima. Pitajte uredništvo tog portala što se događa – odbrusio je Štimac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?