Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO FINALE

2 CELLOS i Felix Baumgartner će u Poreču prirediti megaspektakl

Odbojka na pijesku
Foto: PR
1/3
05.06.2015.
u 16:15

U nedjelju od 10:00 počinje polufinale turnira, a veliko finale na rasporedu je u 15:00 sati na Centralnom terenu porečke uvale Peškere.

Uoči dva zagrebačka koncerta 9. i 10. lipnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 2CELLOS će nakratko doletjeti u Poreč. Naime, svima poznati Felix Baumgartner helikopterom će ih u nedjelju 7. lipnja dovesti na Centralni teren porečke uvale Peškere, kako bi odsvirali hrvatsku himnu pred prepunim tribinama i otvorili završnicu svjetskog turnira u odbojci na pijesku - Poreč Majora.

Čovjek čije ime će pamtiti cijela generacija, a upisano je u povijest kao ime prvog čovjeka koji je 2012. u sklopu Red Bull Stratos misije vlastitim tijelom probio zvučni zid skočivši s ruba svemira, Felix Baumgartner, u nedjelju će stići u Poreč na veliko finale Poreč Majora, prvog turnira najveće svjetske serije odbojke na pijesku. No Felix ne dolazi sam. Prije Poreča otići će po naš slavni čelistički dvojac – 2CELLOS, dovesti ih na Centralni teren porečke uvale Peškere, gdje će pred prepunim tribinama otvoriti samu završnicu turnira izvedbom hrvatske himne.

Prijenos uživo, osim Hrvatske, pratit će nekoliko desetaka televizija diljem svijeta, pa će himnu Hrvatske, kao i atmosferu s užarenog terena istarskog gradića gledati cijeli svijet.

Kao točka na i ovog velikog sportskog spektakla, kakvom Hrvatska još nije imala priliku svjedočiti, 2CELLOS, uz pomoć Felixa Baumgartnera, cijelu će Hrvatsku učiniti ponosnom i veličanstveno zaključiti ovaj sportsko-zabavni događaj, koji je u Lijepu našu unio neki potpuno novi dašak kombinacije sporta, sunca, mora i istinske zabave.

U nedjelju od 10:00 počinje polufinale turnira, a veliko finale na rasporedu je u 15:00 sati na Centralnom terenu porečke uvale Peškere.

>> Austrijski navijači zapalili tribine porečke Peškere

Komentara 1

BA
barbaizamerike
19:03 05.06.2015.

svaka im cast bio sam u americi na njihovom koncertu ameri ih obozavaju trazi se karta vise da sam vlada dao bi im hrvatsku diplomatsku putovnicu jer super promoviraju hrvatsku steta sto ih turisticki save hrvatske ne iskoristi recimo na njihovu putujucu kycu na tockovima po USA stavi neku reklamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije