Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON RAZOTKRIVEN

Novi Renault Megane

aut_meg_tx.jpg
import
06.09.2008.
u 20:44

I dok su se donedavno pojavljivale samo špijunske fotografije još zamaskiranog novog Renaultova Meganea, sada smo došli i do prvih slika kompletno otkrivenog vozila.

Španjolski autoportal “km77” objavio je prve slike produkcijske izvedbe treće generacije popularnog francuskog kompakta. Riječ je o modelu koji će u početku listopada biti jedan od važnijih izložaka na najvećem ovojesenskom salonu automobila, u francuskoj prijestolnici.

I dok je prijašnja generacija bila svojevrsna revolucija te kompletno iznenadila cijeli auditorij, novi se model može pohvaliti mnogo uglađenijim i smirenijm dizajnerskim linijama. Vidljva je i dosta velika sličnost s novom generacijom Lagune, pogotovo na prednjem dijelu vozila, a sve kako bi se bolje vidjela pripadnost Renaultovoj obitelji.

Prve fotografije prikazuju peterovratnu karoserijsku izvedbu, a najavljeno je da će odmah u Parizu biti predstavljena i inačica s trojim vratima. Više o novom Meganeu čitajte u utorak u Večernjakovom prilogu Auto moto nautika.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?