Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.03.2010. u 19:00

Dugo se nisu vidjeli pa se nadamo da su se lijepo porazgovarali, razmijenili viceve i političke tračeve.

Ivo Josipović, predsjednik RH, posjetio je u ponedjeljak Stjepana Mesića, bivšeg predsjednika RH, u njegovu novom, još nedovršenom uredu u Grškovićevoj ulici. Iz novinske vijesti doznajemo da se posjet zbio na Mesićev poziv, da je Josipović obišao novouređene Mesićeve prostorije te da su u pratnji novog predsjednika bili savjetnici za sva vremena i sve predsjednike, Siniša Tatalović i Saša Perković. Dugo se nisu vidjeli pa se nadamo da su se lijepo porazgovarali, razmijenili viceve i političke tračeve.

Kerum odlučan da neće poštovati propise

Kerum je uhvaćen da se nepropisno parkirao na splitskoj rivi na mjestu za taksiste, a tvrdi da će se i dalje tako parkirati jer mu se “žuri”. A žurilo mu se do kafića gdje je potom pio kavu s Fani.

Ljuština se od kampanje odmarao u Vancouveru

Duško Ljuština, Bandićeva desna ruka, već neko vrijeme nije bio viđen u Zagrebu pa se počelo nagađati o mogućem raskolu dvojice prijatelja. Istina je, čini se, banalnija. Ljuština se priključio hrvatskoj delegaciji u Vancouveru i tamo napeto pratio Zimsku olimpijadu. Ne znamo na koji je način Ljuština zadužio hrvatske olimpijce, ali znamo da će ga, nakon povratka u Zagreb, dočekati neplaćeni dug od šest milijuna kuna iz Bandićeve kampanje.

Odakle unuku Šime Krasić 16,8 mil. kuna

Šima Krasić, glavna državna revizorica, ima unuka koji je samo jednim svojim potezom upozorio da nam je potrebna temeljita revizija. Dvadeset godina nakon početka pretvorbe, zloporabe koje marljivo ispituje upravo Šima Krasić, moguće je i to da njezin unuk, mladi Luka Ivančić, u svojoj tek dvadesetoj godini kupi na dražbi nekadašnjeg tekstilnog diva Pamučnu industriju iz Duge Rese za 16,8 milijuna kuna.

Ivančićeva tvrtka pritom nije uopće registrirana za proizvodnju i obradu tekstila, a i posve je nejasno odakle tako mladom čovjeku 16,8 milijuna kuna. A za taj novac je mogao kupiti neko brodogradilište i dobiti Glas Istre na dar.

 

Komentara 12

VO
volimhajduk
09:42 03.03.2010.

Netko rece DALJINSKI .

TO
Tomboy
21:05 02.03.2010.

Stevan je u očajnom stanju,vidi se iz svemira!Mislim da je konačno spreman na \"potez života\",suicid!!!

PG
praseca gripa
19:21 02.03.2010.

Sto ste im odrezali \"celenke\"? Ne mislite valjda da im taj dio glave nece jos trebat..bar ovom mladjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?