Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.02.2012. u 12:00

Ivan Špoljarić postao je kolateralna žrtva predizborne kampanje nakon što je otkriveno da je njegov otac prije dva tjedna zaposlen kao vozač kod Domagoja Miloševića

Domagoj Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a, indirektni je krivac što je otpušten jedan informatičar u središnjici stranke. Ivan Špoljarić postao je kolateralna žrtva predizborne kampanje nakon što je otkriveno da je njegov otac prije dva tjedna zaposlen kao vozač kod Domagoja Miloševića. Sva je sreća da se za predsjednika nije kandidirao i Luka Bebić, jer bi vodstvo HDZ-a imalo dosta posla dok bi pootpuštali sve kadrove koje je u neku kancelarijsku zavjetrinu pospremio širokogrudni barba Luka.

Mesić povećao ugled hrvatske kuhinje u Hangzhou
Stjepan Mesić tvrdi da su njegove aktivnosti od državne važnosti. Sada je jasnije zašto je lani dva puta išao u Kinu: jednom otvoriti Muzej Marka Pola, a drugi puta Festival hrvatske kuhinje u Hangzhou.

Ne želi krunu, ali bi mu možda ured dobro došao
Amadeo Umberto Constantino Giorgio Paolo Elena Maria Fiorenzo Zvonimir, prijestolonasljednik hrvatske krune i sin Kralja Hrvatske, Princa Bosne i Hercegovine, Vojvode Dalmacije, Tuzle i Knina, Tomislava II. najavio je svoj prvi posjet Hrvatskoj. Princ Zvonimir planira posjetiti hrvatskog predsjednika Josipovića u ožujku, ali uoči dolaska naglašava da ne polaže pravo na prijestolje. Princ s devet imena, inače nećak davno svrgnutog talijanskog kralja, možda je načuo da Hrvatska brine o svojim bivšim predsjednicima pa dolazi vidjeti jesmo li zainteresirani i za jednog bivšeg kralja. Vila i auto s vozačem dobro bi mu došli.

Idealan ministar prometa bio bi Goran Habuš
Zoran Milanović, predsjednik Vlade, u svoje uspjehe nakon mjesec dana vladanja može upisati i strah koji je utjerao u kosti svojim ministrima. Skandalozno imenovanje Srećka Ferenčaka u Nadzorni odbor Janafa nitko se od premijerovih suradnika nije usudio komentirati mada su svi oni bili vrlo glasni dok su bili u opoziciji. Kritičan je bio samo Komadina pa strahujemo da ga šef ne smijeni i za ministra prometa imenuje Gorana Habuša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?