Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.04.2013. u 12:00

Rajko Ostojić, ministar zdravlja i kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika, počeo se na nagovor PR savjetnika predstavljati kao “doktor za Zagreb“

Rajko Ostojić, ministar zdravlja i kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika, počeo se na nagovor PR savjetnika predstavljati kao “doktor za Zagreb“. Kao takav, u velikom razgovoru za Globus oštro se obrušio na svog bivšeg pacijenta Milana Bandića. “Njegov je rezultat jako loš“, ističe Ostojić i precizira da je Bandićev rezultat – nula. Na žalost za Ostojića, stranicu dalje Globusu je intervju dao i Josip Leko, SDP-ov predsjednik Sabora pod naslovom “Bandićeva uloga u Zagrebu bila je pozitivna“. Kada se to zbroji, PR rezultat za kandidata SDP-a je – pozitivna nula.

Ilegalni hotel na Roškom slapu od države dobio struju

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, požalio se Indexu da mu je “odlazak na put izvan Zagreba predstavljao ozbiljan rizik“ zbog učestalih kvarova na službenom audiju A6. Sada nam postaje jasnije kako je moguće da je njegovo ministarstvo izdalo suglasnost da se ilegalni hotel u Nacionalnom parku Krka priključi na električnu mrežu, o čemu piše Slobodna. Da se ministru službeni A-6 manje kvario, mogao je posjetiti NP Krka i na temeljnom fenomenu parka, sedrenoj barijeri Roškog slapa ugledati – novosagrađeni privatni hotel! Treba li spominjati da hotela nema u Prostornom planu NP Krka i da su bespravni graditelji nepravomoćno izgubili i sudski spor. Ali su zato – dobili struju.

Vrijeme je da premijer angažira i prevoditeljicu

Zoran Milanović, premijer, detektirao je da je njegov problem što ga se “nije shvatilo na pravi način“, a taj mu se problem “često događa“. Nema mu druge nego uz glasnogovornicu angažirati i prevoditeljicu.

Kerum nećakinju predložio u čak tri školska odbora

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, zbog nedostatka kvoruma nije uspio na Gradskom vijeću progurati imenovanje novih članova školskih odbora u svim splitskim školama, gdje je planirao ugurati 61 člana svoga HGS-a. Šteta, jer se svojski potrudio pokazati kako je usavršio politiku klijentelizma premda mu ponestaje pouzdanih kadrova u stranci, odnosno široj obitelji. Tako je Kerumova nećakinja, kći Nevenke Bečić, Dunja Matković predložena da bude u čak tri školska odbora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?