Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. PRETKOLO LP

Mamić: O Moldeu znamo puno, spremali smo se za njih čim smo izvukli Folu

Zoran Mamić
Davor Višnjić/Pixsell
27.07.2015.
u 12:53

- Čeka nas novi europski ispit, očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno pobjedu. O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima - rekao je Mamić

Dinamo će u sutra u 21 igrati na Maksimiru odigrati prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv norveškog Moldea. Modri trener Zoran Mamić očekuje pobjedu.

- Čeka nas novi europski ispit, očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno pobjedu. O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima. Naravno, moram biti iskren i reći da se nismo za njih pripremali samo ovih par dana nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu - rekao je Mamić, prenosi službena stranica kluba.

Dinamo je lani u pretkolu Lige prvaka ispao od danskog Aalborga.

- Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre. Iz svake utakmice se može nešto izvući i naučiti. Naravno, iz te utakmice na Maksimiru smo mogli naučiti da je bitno brojne prilike pretvoriti u pogodak.

Mamić ne može računati na Schildenfelda, Pavičića i Radonjića, dok su ulaznice za utakmicu i dalje atraktivnih 10, 20 i 30 kuna.

>> Amerikanci uvrstili Mamića među 50 najutjecajnijih osoba u nogometu

Komentara 7

CA
canajrasim-
17:06 27.07.2015.

Puna podrska braci Mamic. Najbolji su duo u Hrvatskoj . Da nije njih Dinamo bi bio kao Hajdug.

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
16:18 27.07.2015.

Zdravko i Zorane, spremajte kofere, cijeli grad mrzi vas i pjeva na sav glas!! Za Dinamo bez mafije!

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
19:18 27.07.2015.

Zorane, vrati pare koje si maznuo od Dinama!! Uništili ste Dinamov ponos, okaljali mu sveto ime a sada imate pune džepove i prazne tribine! Za Dinamo bez mafije, za Dinamo bez Mamica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije