Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

'Ima puno upita za naše igrače, a Osijek nam je Bayern puta tri'

Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
12.12.2015.
u 14:57

- Osijek ima određenu kvalitetu, protiv nas ih krasi i fanatična borbenost - kaže trener Dinama.

Dinamo u nedjelju ide u Osijek (15 sati) na posljednje ovogodišnje gostovanje, a dan uoči susreta trener plavih Zoran Mamić najavio je susret.

- Osijek je naš Bayern puta 3. Jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, nakon Lige prvaka se moramo prebaciti na Osijek što je jako važno suradnicima i meni, a vjerujemo da ćemo važnost susreta prenijeti i na momčad – rekao je trener modrih, stoji na službenim stranicama Dinama.

- Osijek ima određenu kvalitetu, protiv nas ih krasi i fanatična borbenost što je i normalno, a i prednost "neterena" koji loše izgleda. U takvim uvjetima je nama teško igrati našu igru i tražit ću od svoje momčadi puno agresije, želje i trke. To je put kojim trebamo ići da bi tek onda kvaliteta došla do izražaja. Sigurno nije jednostavno, ali vjerujem da će momčad sutra utakmicu završiti kako mi želimo - kaže Mamić i dodaje da u Osijeku ne može računati na "kartoniranog" Soudanija kao niti na ozlijeđene Musu i Schildenfelda.

- Bit će nešto promjena u sastavu i zbog Soudanija, ali i jer imamo drugačije taktičke zamisli u odnosu na utakmicu protiv Bayerna – rekao je trener Dinama pa se osvrnuo na priključivanje sjajnog trojca Šemper, Brekalo i Moro prvoj momčadi.

- To su sigurno najdarovitiji klinci, ali ima ih u toj momčadi jako puno. Borovec, Sosa, Soldo, Lovren, Kalaica... Nekoga ću zaboraviti, ali nema smisla nabrajati 20 imena; stvarno su sjajni svi i mjesto im je s nama. Naravno, ovisi o puno toga koga ćemo voditi na pripreme, ali oni su zaslužili biti s nama i sigurno će se sve više priključivati. To je put kojim smo rekli da želimo ići – kaže trener pa zaključuje o mogućim odlascima:

- Ima jako puno upita, ali svi su usmeni. Istina, ima puno izravno od klubova, ali na papiru nemamo ništa. Eduardo u Club Bruggeu? Nećemo nagađati, ali općenita ideja je da nema prodaje. To je naša želja.

>>Osvježi se, Ademi: Što mu je za vrijeme utakmice ponudio Arsenalov goman?

>>Vodeća momčad Belgije ponudila ugovor Dinamovom golmanu

Komentara 8

DU
Deleted user
15:36 12.12.2015.

Volim te Dinamo.

MA
.Marsijanac
16:04 12.12.2015.

Uz Corica, Roga,Pjacu i Benkovica, tu nadolaze jos mladji Semper, Brekalo, Moro, Borovec, Sosa, Soldo, Lovren, Kalaica, Mamic i jos podosta drugih. Uz 2-3 kvalitetna stranca bit ce to jak Dinamo. Samo da ne prvlada zavist i sebicnost roditelja i i klinaca. Tu je barem 25 vrlo talentiranih igraca. Biti ce jako tesko sve to posloziti i svima udovoljiti. Primjer Corica na to ozbiljno upozorava.

DU
Deleted user
16:05 12.12.2015.

Najgore je to ako Dinamo izgubi ,ovi u bilim mudantima će reći da je Dinamo pustio Osijeku jer to je njihova filijala,a ako Dinamo pobijedi,onda će reći kako to uobičajeno jer Osijek redovita spušta gaće pred Dinamom,iako ih Hajduk spušta 11 godina.Ako bude neodlučno,onda je dogoverena utakmica .Pa ti sada igraj !A kako god da utakmica završi,kriv će biti sudac jer je tjerao vodu na Dinamov mlin i da nema sudaca Hajduk bi bio prvak 10 godina i imao 120 bodova viška i igrao bi LP,hihihoooo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije