Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši igrač Moldea:

Dinamo je veliki favorit, pa Molde nije ni sjena prošlogodišnje momčadi!

Molde
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
28.07.2015.
u 11:59

– Dinamo je za mene veliki favorit. Molde nije ni sjena prošlogodišnje momčadi. Pa nisu slučajno sada na 6. mjestu – rekao je Zlatko Tripić.

Hrvatski nogometaš Zlatko Tripić (22) od 2011. do 2013. godine branio je boje Moldea. Tripić se već kao klinac iz rodne Rijeke zaputio prema Norveškoj, a danas je član njemačkog drugoligaša Greuther Fürtha. Zanimljivo, ima norveško državljanstvo te je jednom zaigrao za tamošnju reprezentaciju do 21 godine.

Dinamo je za mene veliki favorit. Molde nije ni sjena prošlogodišnje momčadi. Pa nisu slučajno sada na 6. mjestu. Da ste me pitali prošle sezone, ne znam kome bih dao ulogu favorita, ali ovaj je Molde puno slabiji od Dinama – rekao je Tripić za Goal.

Tripić napominje da je Molde nema nekoliko važnih igrača.

– Molde je nedavno ostao bez nekoliko ključnih igrača. Vratar Nyland bio je jedna od najjačih karika te momčadi, a on je otišao u njemački Ingolstadt. I time Moldeu napravio mnogo problema. U Maksimiru će braniti mladi Amerikanac Horvath koji nije takva vratarska klasa, a nema ni mnogo iskustva. Trener Moldea Tor Ole Skullerud na raspolaganju nema ni udarne napadače iz prošle sezone. Fredrik Gulbrandsen je ozlijeđen, pa će preskočiti dvoboje s Dinamom, dok je Nigerijac Daniel Chima Chukwu otišao u Kinu. To su bili udarni napadači Moldea, njihove zamjene ipak nisu na toj razini.

>> Što je još Zlatko Tripić rekao, pročitajte na portalu Goal.com

>> Kramarić: Dinamo i Hajduk su favoriti protiv Moldea i Stromsgodseta

Komentara 4

VE
Velikogoričan56
16:41 28.07.2015.

Lopta je okrugla, nikad se sa stopostotnom sigurnošću ništa ne zna, ali ako Dinamo odigra kao zadnje dvije utakmice, onda problema sigurno neće biti, zat naprijed plavi, pokažite mrziteljima da niste legionari nego ekipa koju će svi morati respektirati.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:37 28.07.2015.

Računamo na Horvatha

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:07 28.07.2015.

Sigurno je jači od Folinih poluamatera pa je bilo veselo,gaće se tresle nakon prve tekme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije