Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši rezultati

Zlatko Kranjčar napustio katarski Al Ahli

Zlatko Kranjčar
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
04.02.2016.
u 10:05

Naslijedit će ga dosadašnji pomoćnik Youssef Adam.

Zlatko Kranjčar sporazumno je raskinuo suradnju s katarskim Al Ahlijem nakon godine dana provedene na klupi, pišu tamošnji mediji.

Dodaje se kako je do prekida suradnje došlo zbog loših rezultata. Klub je 11. u prvenstvu, a u posljednjih šest utakmica samo jednom je pobijedio.

Naslijedit će ga dosadašnji pomoćnik Youssef Adam.

Zanimljivo, ova vijest stigla je dan nakon što je objavljeno da je drugi član obitelji Kranjčar, sin Niko, otišao na pripreme s momčadi New York Cosmosa.

>>Kranjčar na pripremama s Cosmosom: Odlično mi je u New Yorku

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:55 04.02.2016.

Zlatko Kranjčar napustio katarski Al Ahli jer cuganje i slabi rezultati ne idu zajedno sa zadovoljstvom šejkova i gazdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije