Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SOFIJI

Navijači Partizana pomogli Bugarima u napadu na Hrvate!

huligani,neredi na utakmici
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.10.2014.
u 19:21

Bilo je unaprijed jasno da se Bugari žele osvetiti Bad Blue Boysima za 2013. godinu i Ludogorec

Napad i otimanje transparenta hrvatskim navijačima u Sofiji dobili su nastavak. U blizini stadiona Vasil Levski potukla se veća skupina navijača pa je morala reagirati policija. Očevici kažu da je bilo žestoko, ali konkretnijih informacija još nema.

Zna se samo da su u napadu na hrvatske navijače sudjelovali bugarski, potpomognuti Partizanovim Grobarima. Prema procjenama, u Sofiji je oko tisuću Hrvata, među kojima su i oni žešći. Naime, bilo je unaprijed jasno da se Bugari žele osvetiti Bad Blue Boysima za 2013. godinu i Ludogorec, ali u toj osveti nisu birali koga napadaju i navukli su bijes svih prisutnih.

Utakmicu osigurava 800 policajaca, a možete je pratiti na našem portalu uživo od 20:45 sati.

>> Bugarski huligani napali hrvatske navijače i oteli im transparent!

Komentara 106

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:54 10.10.2014.

Pa novinar nije spomenuo jako bitan detalj koji mijenja cijelu sliku. Među bugarskim navijačima ima pripadnika navijača partizana i crvene zvezde koji provociraju naše navijače, dižu tri prsta i tome slično, nitko ništa o tome ne govori, među onima koji su oteli transparent hrvatima iz frankfurta su isto bili pripadnici srpskih navijača. Ako se već piše, onda to treba biti istinite činjenice!

PK
PKE
19:39 10.10.2014.

Zašto ne pišete što vanjski medij piše da među bugarskim navijačima se našla velika skupina grobara, odnosno navijači Partizana Beograda?!?!?!?!

DU
Deleted user
19:52 10.10.2014.

Opet smrdljivi četnici rade sranja,ali vidiš to če se obiti o glavu Bugarima doče bugari u Hrvatsku jadna im li majka onda!! To je sve bilo organizirano......Bugarska policija je trebala ekstremiste udaljiti i poloviti ali eto nisu i sad čee opet Hrvatski navijači biti krivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije