Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJA NADA 'REDSA':

'Želim donijeti naslov Liverpoolu i vidjeti kako Gerrard podiže pehar'

Sam Allardyce
Foto: Reuters (Ilustracija)
09.05.2014.
u 16:57

– Želim dobiti City i donijeti naslov Liverpoolu i Stevenu Gerrardu. Baš bih volio vidjeti kako Gerrard podiže trofej. Svi bi voljeli da Liverpool bude prvak – rekao je Allardyce.

Liverpool 24 godina čeka na naslov u Premiershipu, a posljednja nada ''redsima'' je West Ham koji u nedjelju gostuje na Etihadu kod Manchester Cityja. Naime, Liverpool uoči posljednjeg kola ima dva boda manje od ''građana'', a žele li biti prvaci, osim pobjede protiv Newcastlea, treba im domaći poraz Cityja od West Hama.

A da se navijači Liverpoola imaju pravo nadati čudu, potvrđuju i riječi trenera ''čekičara'' Sama Allardycea koji tvrdi kako želi donijeti naslov ''redsima''.

– Želim dobiti City i donijeti naslov Liverpoolu i Stevenu Gerrardu. Baš bih volio vidjeti kako Gerrard podiže trofej. Svi bi voljeli da Liverpool bude prvak – rekao je Allardyce.

Posljednje kolo Premiershipa na rasporedu je u nedjelju od 16 sati, a dobra vijest za City jest kako će za utakmicu protiv West Hama biti spreman napadač Sergio Agüero.

>> Manchester City: Agüero može otići za 70 milijuna eura

Komentara 1

AM
alberta.mutti.5
18:33 09.05.2014.

Malo morgen - komentira Dzeko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije