Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup: Osijek - Rijeka

Zekić: Slažu nam raspored kao da nas kažnjavaju

Osijek - Rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
15.03.2017.
u 15:53

Bijelo-plavi nemaju izbora i moraju napasti, a ohrabreni dvjema uzastopnim prvenstvenim pobjedama i golom nade s Rujevice, vjeruju kako mogu stati na kraj nevjerojatnom nizu Rijeke koja 39 uzastopnih utakmica, još od travnja prošle godine kada su “pali” u polufinalu Kupa, ne zna za poraz

Osijek će u srijedu u Gradskom vrtu (17 sati) imati naoko nemoguću misiju – pokušati dostići zaostatak 1:3 iz prve utakmice polufinala kupa protiv Rijeke. Bijelo-plavi nemaju izbora i moraju napasti, a ohrabreni dvjema uzastopnim prvenstvenim pobjedama i golom nade s Rujevice, vjeruju kako mogu stati na kraj nevjerojatnom nizu Rijeke koja 39 uzastopnih utakmica, još od travnja prošle godine kada su “pali” u polufinalu Kupa, ne zna za poraz.

Iz perspektive Osijekova trenera problem je, međutim, što utakmicu sezone njegova momčad igra samo tri dana nakon teškog gostovanja u Koprivnici i pobjede kojom je potvrđen nastup u Europi i tri dana prije slavonskog derbija kod Cibalije. Rijeka je, za usporedbu, imala dan odmora više, a i u nastavak prvenstva krenut će dan nakon Osijeka.

– Ispada da smo kažnjeni što igramo polufinale kupa, imamo takav raspored da igramo nedjelja – srijeda – subota, Ne kukam, ali nemamo mi 30 igrača za rotaciju – kazao je trener Osijeka koji će protiv Rijeke imati motiv više.

Rijeka je, naime, jedina momčad iz HNL-a koju Zekić do sada nije pobijedio, a Kek čovjek protiv kojeg ima najgori skor u trenerskoj karijeri. Devet je puta Zekić vodio momčad protiv Keka, a ima sedam poraza i dva remija.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Dinamo u finalu: Plavi igrali bez stopera, s četiri beka

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
19:43 15.03.2017.

Danas su igrači Osijeka..odmarali.. da se ne natrče baš puno i da budu odmorni za subotu za Cibaliju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije