Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENA TRI NAVIJAČA

Zdravko Mamić sjedio na Sanaderovom mjestu i fizički se sukobio s Ivom Begom

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/21
22.03.2014.
u 19:17

Nakon utakmice privedena su tri napadača zbog napada na Mamića, a u policiji je, kako bi dao iskaz, završio i izvršni dopredsjednik Dinama.

Neke velike neizvjesnosti u utrci za titulu derbi nije ni mogao ponuditi, ali interes stranih klubova nije izostao. Hrvatsko tržište nudi “mlado meso”, a što nude Hajduk i Dinamo, došli su pogledati predstavnici tridesetak europskih klubova. Među ostalima, u svečanoj loži Poljuda našli su se izaslanici Manchester Uniteda, Juventusa, Zenita, Stoke Citya, Udinesea, Kaiserslauterna, Brondbya, Sassuoloa...

Dvoboj je iz svoje Upsalle u Švedskoj došao pogledati i bivši sportskih direktor Hajduka Jens Andresson, a najveći hrvatski nogometni događaj nije propustio izbornik Hrvatske Niko Kovač (stigao je s kompletnim stožerom), baš kao ni izbornik U-21 Nenad Gračan.

Iza Zdravka Mamića sjedio Hrvoje Maleš

Dinamova delegacija, po prvi put u Poljudu, bila je smještena iznad A lože, u takozvanoj predsjedničkoj loži. Centralno mjesto dobio je Zdravko Mamić, sjedio je na mjestu s kojeg je neke utakmice gledao nekadašnji premijer Ivo Sanader.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

To je top mjesto na stadionu, a Mamiću su vjerojatno smetale kamere, koje su se našle ispred njega. Zanimljivo, red iza njega sjedio je Hrvoje Maleš, nekadašnji Hajdukov predsjednik, koji je svoju karijeru “zapečatio” kada je postao Uskokov pouzdanik. Da, to je onaj isti Maleš za kojeg je Mamić kazao da ne bi uradio ono što je on uradio da mu vreli žarač u guzu...

Dva incidenta u loži Poljuda

Inače, u 64. minuti Mamić se posvađao sa Mijom Pašalićem, prijateljem predsjednika Hajduka Marina Brbića. Bilo je to psovki s obje strane, a izvršni predsjednik Dinama je svima pokazao bosanski grb uz stisnutu šaku. Sve se smirilo dolaskom zaštitara.

Foto: Ozren Maršić

Novi šuo u loži dogodio se nakon drugog gola Dinama u sudačkoj nadoknadi kada je Mamića napao Ivo Bego, čovjek koji je već znao raditi incidente u loži. On je napao Zdravka dok se spuštao s tribine i slavodobitno širio ruke nakon Halilovićevog gola.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Inače, nakon utakmice privedena su tri napadača zbog napada na Mamića, koji je dobio u gužvi nakon odlaska sa stadiona nekoliko udaraca. Izvršni predsjednik Dinama je završio u policiji kako bi dao izjavu o incidentu, nakon čega je pušten.

>> Dinamo pobjedom nad Hajdukom napravio novi korak ka naslovu

Komentara 126

IL
ilijan
18:24 22.03.2014.

Ovo je bitno HAJDUK - DINAMO 0-2 sve je drugo ne bitno.

BE
beli444
22:52 22.03.2014.

admine, kakvi su ovo nickovi tipa sfr jugoslavija, proznajem da sam sve rjeđe i rjeđe na ovom portalu, nit čitam večernji, nit komentiram a niti kupujem to smeće, danas sam slučajno zalutao i našao neko pseto po imenu sfr jugoslavija, pa poruka i tebi i tom psu, tu smo državu srušili, ginulo se, ubijalo ,plakalo, ja svoju državu hrvatsku ne namjeravam prepustiti i ujedninit sa srbima u neku novu sfrj-ot, pa makar me to koštalo glave ko mnnoge moje prijatelje, ovog lika odmah ukloni, JUGOSLAVIJU NEĆETE GLEDATI NIKAD VIŠE, PRIOJE ĆE VAM SE GLAVE KOTRLJATI ULICAMA NEGO DA USPOSTAVITE NOVU IDIOTSKU TVO0REVINU

GR
graf
17:20 22.03.2014.

Pavasovići su SRBI! Dolaze iz sela Pavasovići u zaleđu Šibenika. Najslađe je titulu potvrditi pobjedom na Poljudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije