Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi?

Zaboljeli ga zvižduci: Ronaldo šokiran i razočaran reakcijom navijača Reala

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters
1/2
31.03.2014.
u 18:55

Čelnici kluba nisu željeli komentirati taj događaj jer ne žele remetiti atmosferu uoči važne utakmice u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund

Navijači madridskog Reala u utakmici protiv Rayo Vallecana izviždali su glavnu zvijezdu i najboljeg igrača kluba Cristiana Ronalda. U jednoj kontri Ronaldo je mogao dodati Morati, ali se odlučio na dribling i izgubio loptu. Navijačima to nije dobro sjelo pa su krenule salve zvižduka.

Kako pišu španjolski mediji, Portugalca je to prilično pogodilo i u svlačionici je bio prilično razočaran i ljutit. Nije mu jasno zbog čega ga navijači ne vole.

Čelnici kluba nisu željeli komentirati taj događaj jer ne žele remetiti atmosferu uoči važne utakmice u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund.

>>Ancelotti: Ne razumijem zašto su navijači zviždali Ronaldu

Komentara 6

CA
Catalonia
19:01 31.03.2014.

Placljiva curica Kiki..

PR
pravakuna
19:16 31.03.2014.

Dodaj loptu.

EU
euzebije
19:20 31.03.2014.

Trebao je zaplakati i rjesen problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije