Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Arsenala

Wenger: Izgleda da Chelsea nitko ne može zaustaviti u pohodu na naslov

Arsene Wenger
Reuters/PIXSELL
10.11.2014.
u 19:35

- Ovaj tjedan bio je loš za nas, iako smo bili dobri na terenu. Imali smo 3:0 protiv Anderlechta i 1:0 protiv Swanseaja, ali smo prvo izgubili dva boda, a onda i tri...

Chelsea je u derbiju 11. kola Premiershipa slavio na Anfieldu protiv Liverpoola sa 2:1 i učvrstio prvu poziciju na ljestvici. 'Bluesi' imaju četiri boda više od Southamptona te čak osam od Manchester Cityja. Zbog toga se Mourinhu naklonio i Arsene Wenger, trener Arsenala, koji inače baš i nije blagonaklon prema Portugalcu. Štoviše, često su se verbalno sukobili.

- Ako nastave s ovakvim igrama, nitko ih ne može zaustaviti u pohodu na naslov prvaka. Kako mi se sada čini, Chelsea je na dobrom putu da osvoji 105 bodova. Trenutačno izgleda kao da ih nitko ne može zaustaviti, rekao je Wenger pa dodao:

- Sjajno su krenuli u sezonu, nemaju poraz i dok je tako ne moraju se preispitivati.

Arsenal je, pak, izgubio od Swanseaja (1:2) ovaj vikend, a ranije su odigrali 3:3 protiv Anderlechta u Ligi prvaka.

- Ovaj tjedan bio je loš za nas, iako smo bili dobri na terenu. Imali smo 3:0 protiv Anderlechta i 1:0 protiv Swanseaja, ali smo prvo izgubili dva boda, a onda i tri... To je razočaravajuće.

>>Chelsea preokretom na Anfieldu učvrstio prvo mjesto! Lovren igrao cijeli susret

Komentara 1

JE
JediniMrva
09:28 11.11.2014.

Ovaj Arsenal je komedija gube utamice ore od Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije