Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'psić, lutkica...'

Vrijeđao Messija? Evo što je Ronaldo odgovorio na optužbe

Ronaldo Messi
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
12.11.2014.
u 10:15

– Imam najveće poštovanje prema svojim profesionalnim kolegama, a Messi očito nije iznimka – poručio je Ronaldo

Nakon što je britanski Telegraph objavio dio iz knjige Guillema Balaguea, stručnjaka za španjolski nogomet, koji tvrdi da je kroz razgovor s igračima Reala doznao kako se u svlačionici rugaju Lionelu Messiju te mu smišljaju nadimke. Tako su ga, prema navodima Balaguea, nazivali psićem, lutkicom koja stane Ronaldu u torbu, "motherfuckerom" itd. A Ronaldo je navodno dodjeljivao nadimke i svakom svojem suigraču koji je razgovarao s argentinskim igračem.

O svemu se na svojoj službenoj Facebook stranici oglasio Ronaldo objavivši:

– Kruži vijest da sam navodno vrijeđao Lionela Messija. To je potpuno netočno i uvjeravam vas da moj odvjetnik poduzima mjere kako bismo tužili one koji su odgovorni. Imam najveće poštovanje prema svojim profesionalnim kolegama, a Messi očito nije iznimka – poručio je Ronaldo.

>>Ronaldo razotkriven! Evo kako se sa suigračima ruga i vrijeđa Messija!

Komentara 4

Avatar Hazl113
Hazl113
19:25 12.11.2014.

bsstrabl2 Točno, sve što si rekao je točno. Na koncu vidi se po asistencijama koji je od njih momčadski igrač, a koji samo razmišlja o rekordima. No Messi je mlađi 2,5 godine, a u tom periodu se može dosta toga.,, a Ronalda više neće biti. Dosta iskompleksiran igrač koji stalno želi biti najbolji. No ima jedan koji mu kvari račune, zar ne.

BS
bstrabi2
12:01 12.11.2014.

Messi je najbolji igrać na svjetu.Jer nije samo dobar u Barceloni,nego i u repki.Dok Ronaldo je dobar samo u Realu.Jer drugi igraju za njega.Portugal možda i skuponi neće proć.S velikom Ronaldom.Ronaldo izgleda ko na puhani Puran,a Messi de momćadski igrać,a i majstor....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije