Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzima United?

Van Gaal: Robin van Persie je moj kapetan

Louis van Gaal
DPA/PIXSELL
19.05.2014.
u 09:43

- Za kapetana uvijek odabereš onog igrača s kojim se dobro slažeš, imate isti moral i istu filozofiju. On i ja se dobro slažemo i mogu reći da je i odličan kapetan

Louis van Gaal, izbornik Nizozemske, uskoro bi trebao postati i trener Manchester Uniteda. Klub sljedeće sezone neće igrati u Europi, a čelnicima je trebalo veliko trenersko ime koje bi moglo popraviti ono što je David Moyes upropastio. Iako Van Gaal nije želio potvrditi da će preuzeti United, dao je do znanja tko bi mu mogao biti kapetan. Naravno, govorio je općenito, a ne u kontekstu Manchestera.

- Robin van Persie je moj kapetan. Vodio sam ga godinu i pol, a on je u tom razdoblju bio najbolji strijelac. Fantastičan je nogometaš i jako sam sretan i oduševljen zbog njegovih igara. Gdje god dođem, on bi mi bio kapetan, rekao je Van Gaal i dodao:

- Za kapetana uvijek odabereš onog igrača s kojim se dobro slažeš, imate isti moral i istu filozofiju. On i ja se dobro slažemo i mogu reći da je i odličan kapetan.

Komentara 1

KE
kentie
11:08 19.05.2014.

koje li slučajnosti: Robin je k tome i Nizozemac...pa naravno da će se s van Haalom lako razumijeti i sporazumijeti: govore istim materinjim jezikom...ak van Haal potraje u ManU-u, neće proći puno vremena od stvaranja male nizozemske kolonije...ne bi niš čudilo, da recimo Wes Sneijder "sleti" u United, koji je odlaskom Giggsa, vrlo "tanak" u vezi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije