Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IMENOVANJA ČAČIĆA

Uvijek vjerni uz reprezentaciju: Ne raspadamo se niti ćemo momčadi okrenuti leđa!

navijači maksimir
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
23.09.2015.
u 12:31

"Ne raspadamo se, iako bi to neki htjeli! Nismo na koljenima, iako bi to neki htjeli! Mi smo Uvijek vjerni i zauvijek ćemo to i ostati. Nikada momčadi nećemo okrenuti leđa. Brat uz brata", napisali su Uvijek vjerni na Facebook profilu.

Izbor Ante Čačića za izbornika hrvatske reprezentacije izazvao je brojne reakcije među navijačkim pukom. Često se čuje da je to konačni dokaz da reprezentacijom vlada Zdravko Mamić koji postavlja svoje ljude.

Čačićevo imenovanje izazvalo je reakcije i klubu navijača hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni. Tako se podružnica Uvijek vjerni Proložac, a navijači u Gospiću pozvali na bojkot dok se stanje ne promijeni.

No, glavno vodstvo Uvijek vjernih demantiralo je da će okrenuti leđa reprezentaciji.

"Ne raspadamo se, iako bi to neki htjeli! Nismo na koljenima, iako bi to neki htjeli! Mi smo Uvijek vjerni i zauvijek ćemo to i ostati. Nikada momčadi nećemo okrenuti leđa. Brat uz brata", napisali su Uvijek vjerni na Facebook profilu.

>> Glupe su priče da je Čačić Mamićev čovjek. On je sjajan psiholog, znat će sa zvijezdama u repki

 

Ne raspadamo se, iako bi to neki htjeli!Nismo na koljenima, iako bi to neki htjeli!Mi smo Uvijek Vjerni i zauvijek ćemo to i ostati.Nikada momčadi nećemo okrenuti leđa.Brat uz brata!!!

Posted by Uvijek vjerni on Tuesday, 22 September 2015

Komentara 38

Avatar petrolio
petrolio
12:58 23.09.2015.

bravo "uvijek vjerni"! podrška hrvatskoj uvijek i svuda, od svih hrvata koji vole svoju domovinu! a ostali neka si traže drugu ako im ova ne valja!

BU
buljanzeljko453
12:47 23.09.2015.

Bravooo decki ...nisu dzabe u index u bankrotu. .tamo kruze lazi kako su uvjek vjerni se raspali. .hehe ali znamo svi za njih ko su ti alacii i drustvo hehe beavoo jos jednom uvjek vjerni!!

ED
europski dinamo
12:49 23.09.2015.

A ja vec povjerovao VL i indexu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije