Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk na Maksimiru

Dinamo se trudi privući publiku na derbi: Ulaznice po 10, 20 i 30 kuna!

Dinamo - Hajduk, Maksimir
Marko Lukunic/PIXSELL
13.05.2015.
u 12:48

"Sve ulaznice bit će personalizirane te će glasiti na ime i prezime navijača koji dolazi na utakmicu", stoji na klupskoj stranici.

U subotu nas očekuje najveći hrvatski derbi, na Maksimiru će Dinamo ugostiti Hajduk. Prva je to utakmica u Zagrebu nakon incidenta u studenom, kada su Splićani odbili igrati, zbog čega su zasluženo kažnjeni. A uoči nove utakmice, koja je rezultatski bitnija gostima koji se bore za Europu, dok je Dinamo naslov prvaka već osigurao, iz maksimirskog kluba trude se animirati publiku da dođe u što većem broju.

Stoga su se odlučili na popularne cijene ulaznica, sjever će biti 10 kuna, istok 20, a zapad 30.

"Prodaja ulaznica počinje u srijedu, 13. svibnja, od 10h na Dinamovom Ticket pointu, a navijači ulaznice mogu kupiti svaki dan od 10 do 18 sati. Dinamov Ticket point radit će na dan utakmice, 16.5., od 10 do 17:45h (kraj prvog poluvremena).

Podsjećamo, članovi Dinama mogu na utakmici Dinamo - Hajduk iskoristiti pogodnost od četiri besplatne utakmice unutar godinu dana članstva, a besplatnu ulaznicu potrebno je, uz predočenje važeće članske iskaznice, preuzeti na Ticket pointu.

Sve ulaznice bit će personalizirane te će glasiti na ime i prezime navijača koji dolazi na utakmicu", stoji na klupskoj stranici.

>>Brbić pisao Dinamu: Evo što traži od njih da bi se izbjegla gužva na derbiju!

Komentara 24

Avatar KolindaBrozTito
KolindaBrozTito
19:06 13.05.2015.

Kaj je derbi ? Idemo gledat Rijeku ?

ZA
Zagabria68
12:18 14.05.2015.

Bit ćeš opet Dinamo!!!

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
14:15 13.05.2015.

Daj o kojem vi to derbiju pišete,Delaću imaš li ti pojima kakav derbi 33 boda zaostajati još malo i onoliko koliko je osvojio dotićni klub.Mani se ćoravog posla bolje piši o mladima u -17 nego o nekom jadnom klubiću (namjernoo ne želim spominjati njegovo ime )..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije