Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrijavanje

Ulaznice za prvi hrvatski Clasico u Madridu prodane za samo 20 minuta

Real Madrid's Luka Modric (R) celebrates with team mate Daniel Carvajal after he scored against Villarreal during their Spanish first division soccer match at the Madrigal stadium in Villarreal September 27, 2014. REUTERS/Heino Kalis (SPAIN - Tags: SPORT
Foto: Reuters/PIXSELL
18.10.2014.
u 08:15

Real Madrid i Barcelona igraju sljedeće subote u 18 sati, a dotad će odigrati još po dvije utakmice. U Primeri i Ligi prvaka

Danas u španjolskoj Primeri počinje zagrijavanje za El Clasico koji se igra sljedeće subote u Madridu od 18 sati. Već jučer rasprodane su sve ulaznice za taj mitski sraz, za samo 20 minuta!

Raspon cijena bio je od 56 do 272 eura, a u prodaji je bilo samo 19 tisuća ulaznica budući da Real Madrid ima čak 65 tisuća pretplatnika. Na crno su se ulaznice prodavale čak i po 700 eura.

Prvo Redsi i Ajax

Real Madrid danas će od 16 sati gostovati u Valenciji kod 17-plasiranoga Levantea, dok Barcelona od 20 sati dočekuje 9-plasirani Eibar. Utakmice koje najveći rivali mogu dobiti i s pričuvama...

Uoči svoga prvoga međusobnoga sraza u Clasicu naši reprezentativci Luka Modrić i Ivan Rakitić odradit će sljedećeg tjedna još obveze u Ligi prvaka, protiv Liverpoola, odnosno Ajaxa. A onda utakmica svih utakmica, prvi put Hrvat protiv Hrvata u najvećemu svjetskom derbiju!

Inače, kad je riječ o Primeri, u zraku visi još jedan u nizu Messijevih rekorda. Argentincu nedostaju još samo dva pogotka da dostigne najboljega strijelca u povijesti lige, pokojnoga Baska iz Bilbaa Telma Zarru (251 pogodak).

– Želio bih da dva pogotka zabije Eibaru, a treći Real Madridu i baš na Bernabeuu obori rekord. Zašto Bernabeu ne bi zapljeskao Messiju? – kazao je legendarni igrač Barce Hristo Stoičkov.

U Clasicu protiv Reala za Barcelonu stječe pravo igranja i Urugvajac Luis Suarez. Slatka briga Luisa Enriquea koji će na raspolaganju imati ubitačan trojac u napadu Neymar – Suarez – Messi! Trojica Južnoamerikanaca zajedno vrijede čak 250 milijuna eura!

Mandžo u matineji

Prvak Atletico Madrid u nedjeljnoj matineji od 12 sati na Calderonu dočekuje Espanyol, s Mandžukićem u prvih 11. Prema vijestima iz Madrida, bijesni trener Diego Simeone žestoko se obrušio na svoje igrače na treningu, nezadovoljan njihovim angažmanom nakon povratka iz tabora reprezentacija...

>> Niko Kranjčar novom je lijepom gestom oduševio Englesku i svog trenera!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije